- Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
- Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
- Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
Sună: 0724 862 861
-
MenuInapoi
-
Produse
-
-
Categorii
- Gratare
- Bucatarii gradina
- Incalzitoare si seminee
- Accesorii
- Pentru gradina
- Pentru bucătărie
-
Camping & Drumetii
- Lazi frigorifice & Genti
- Accesorii auto si moto
- Accesorii Outdoor
- Frigidere auto
- Saltele, Izopreni & Accesorii
- Aragazuri, incalzitoare, butelii
- Vesela, Tacamuri, Butelci
- Corturi & Accesorii
- Saci de dormit & Accesorii
- Rucsacuri, Genti, Cutii
- Generatoare, Power Bank-uri & Panouri Solare
- Produse anti Insecte
- Imbracaminte & Incaltaminte
- Hamacuri
- Mobilier Camping
- Accesorii Outdoor
- Boxe de exterior
- Gourmet
- Carti
- Optica
- Sporturi & Activitati in aer liber
-
-
-
Noutăți
-
-
-
Pt. Grădină
-
-
Categorii
- Bucatarii gradina
- Casute gradina
- Cuptoare pentru pizza
- Depozitare gradina
- Echipamente curatenie
- Generatoare, Power Bank-uri & Panouri Solare
- Instrumente Taiat
- Intretinere gazon
- Intretinere plante
- Mobilier gradina
- Racitoare vin
- Scule & Unelte
-
Pachete promo
-
-
-
Recomandări
-
-
-
Noutăți
-
-
-
Bucătării
-
-
-
PREMIUM
Produse
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Branduri
-
-
Montaj gratis
în BUC-IF
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Info
-
-
-
Review-uri
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
-
-
-
Blog
- Asezonarea fontei, curățare și îngrijire
- FAQ – mentenanța cuptoarelor de pizza Porto Forno
- Cum rezolvăm eventualele probleme pe care le ridică vasele din fontă
- Ghid TRU-Infrared Char-Broil
- Instrucțiuni utilizare grătar
- Tipul de furtun și regulator necesare pentru a racorda butelia la grătarul pe gaz
- O poveste despre fontă
-
-
-
B2B
-
-
Promisiunea
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
-
-
-
BeneficiiAcces la stocuri în timp real • Posibilitate de integrare prin feed sau prin API • Promoții speciale și extra-reduceri • Flexibilitate pe toată durată colaborării
-
-
-
Barbecue: The History of an American Institution, Robert F. Moss
Americans enjoy reading about barbecue almost as much as they love eating it. Books on the subject cover almost every aspect of the topic: recipes, grilling tips, restaurant guides, pit-building instructions, and catalogs of exotic variants such as Mongolian barbecue and Indian tandoor cooking. Despite this coverage, the history of barbecue in the United States has until now remained virtually untold.
Barbecue: The History of an American Institution draws on hundreds of sources to document the evolution of barbecue from its origins among Native Americans to its present status as an icon of American culture. This is the story not just of a dish but of a social institution that helped shape the many regional cultures of the United States. The history begins with British colonists' adoption of barbecuing techniques from Native Americans in the 16th and 17th centuries, moves to barbecue's establishment as the preeminent form of public celebration in the 19th century, and is carried through to barbecue's iconic status today.
From the very beginning, barbecues were powerful social magnets, drawing together people from a wide range of classes and geographic backgrounds. Barbecue played a key role in three centuries of American history, both reflecting and influencing the direction of an evolving society. By tracing the story of barbecue from its origins to today, Barbecue: The History of an American Institution traces the very thread of American social history.
Robert F. Moss is a food and drinks writer and culinary historian living in Charleston, South Carolina. He is the Contributing Barbecue Editor for Southern Living and the Southern Food Correspondent for Serious Eats. He is a frequent contributor to the Charleston City Paper, and his work has also appeared in publications such as Garden & Gun Magazine, the Los Angeles Times, the Charlotte Observer, Texas Monthly, the Columbia Free Times, and Early American Life.
Robert's latest book is Southern Spirits: Four Hundred Years of Drinking in the American South, With Recipes, published by Ten Speed Press, which will be released in April.
Robert is also the author of Barbecue: The History of an American Institution (2010), the first full-length history of barbecue in the United States; Going Lardcore: Adventures in New Southern Dining (2012), a collection of essays about dining in the modern South; and, The Barbecue Lover's Carolinas (2015), a guide to the restaurants, recipes, and traditions of barbecue in North and South Carolina.
A native of Greenville, South Carolina, Robert attended Furman University and received a Ph.D. in English from the University of South Carolina.
- Tip
- Carte
- Brand originar din
- SUA
- Garantie
- 1 luna
- Expediere
- 1 zi lucratoare
- Timp procesare comanda (zile)
- 1
- Tip livrare (expediere)
- FAN Courier
Ridicare din depozit
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox - Cost livrare la adresă (lei)
- 25
- Necesita asamblare
- Nu