Modalitati de plata

Pentru a achita produsele comandate pe Grill Market.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

I. Plata numerar ramburs

II. Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro) sau prin card tip cadou (Edenred, Pluxee si UPRomania)

III. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi

IV. Plata prin creditare electronică TBI Pay

V. Plata prin ordin de plata.

VI. Plata online prin card de debit (Visa/Mastercard) în 3 sau 4 rate egale via Oney Netopia Payments (mobilPay)

I. Plata numerar ramburs

Plata se face catre agentul de curierat in lei, integral, la momentul livrarii.

II. Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro) sau prin card tip cadou (Edenred, Pluxee si UPRomania)
Edenred, Pluxee și UpRomania

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

sigle visa_mastercard.png

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Grill Market foloseste atat platforma MobilPay cat si serviciile Raiffeisen Bank prin EuPlătesc.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei dupa caz in platorma de plati MobilPay sau pt. Raiffeisen in EuPlătesc.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay, respectiv EuPlătesc. Grill Market.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul utilizat.

III. Plata prin card bancar in rate fara dobanda

La Grill Market.ro este disponibila si plata si prin programele de rate fara dobanda!

Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila prin Mobilpay pentru posesorii de:

 • Star CARD (Banca Transilvania) - atât online pe site cât și în magazinul fizic.
 • CardAvantaj (Credit Europe Bank)
 • Bonus Card Garanti (Garanti Bank)
 • Alpha Bank

Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila prin EuPlătesc pentru posesorii de:

 • Card de cumparaturi Raiffeisen Bank - atât online pe site cât și în magazinul fizic (2-12 rate fara dobanda).

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda prin MobilPay trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

Pasul 1: selectezi optiunea de plata „Online cu card bancar“

Pasul 2: introduci datele cardului

(sistemul va detecta automat card de rate si va afisa numarul de rate disponibil)

Pasul 3: selectezi numarul de rate dorit sau plata integrala

Pasul 4: apesi butonul Plateste.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plata este securizat prin 3D Secure.

Plata prin CardAvantaj

card avantaj

Folosind cardurile de credit CardAvantaj beneficiezi de 4 sau 12 RATE FARA DOBANDA pentru orice cumparatura efectuata la Grill Market.ro!

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

Plata prin Cardul Star BT

Folosind cardurile de credit de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD beneficiezi de 4 sau 12 RATE FARA DOBANDA pentru orice cumparatura efectuata la Grill Market.ro!

Sunt incluse in program cardurile de credit STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si STAR Platinum: Visa Platinum.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit STAR BT se pot obtine la serviciul CALL CENTER:

0801 01 0128 (BT) – apelabil din reteaua ROMTELECOM

0264 30 8028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv international

*8028 (BT) – apelabil din retelele Vodafone si Orange

www.starbt.ro

Plata prin Cardul Garanti Bank

bonus card

Folosind cardurile de credit Garanti Bonus Card beneficiezi de 4 sau 12 RATE FARA DOBANDA pentru orice cumparatura efectuata la Grill Market.ro!

Pentru orice detalii privind Bonus Card apelati: 0800.80.1234 (apel gratuit din orice retea de telefonie fixa) sau +40-21 200.94.94 (numar cu tarif normal).

Plata prin Cardul Alpha Bank

alpha bank

Folosind cardurile de credit Cardul Alpha Bank beneficiezi de 4 sau 12 RATE FARA DOBANDA pentru orice cumparatura efectuata la Grill Market.ro!

Pentru asistenta si urgente carduri: (021) 319.93.50, disponibil 24 de ore din 24.

Pentru a cumpara cu cardul de cumparaturi in rate fara dobanda Raiffeisen prin Eu Plătesc trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita de la minim 2 la maxim 12 rate fara dobanda. 

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.

Pasul 1: selectezi optiunea de plata „Card Raiffeisen > Plată securizată cu cardul de cumpăraturi online Raiffeisen via EuPlătesc.“

Pasul 2: introduci datele cardului

Pasul 3: selectezi numarul de rate dorit sau plata integrala

Pasul 4: apesi butonul Plateste

Platile online sunt procesate direct de catre banca Raiffeisen prin intermediul platformei EuPlătesc. Sistemul de plata este securizat prin 3D Secure.

ATENTIE: Indiferent de procesatorul de plata ales veti avea la final un pas suplimentar de autorizare si anume cel de tip 3D secure (care tine de banca emitenta a cardului).

IV. Plata prin creditare electronica TBI Pay

TBI Pay

TBI Payment inseamna serviciu de plata online a ratelor, fara documentatie fizica, foarte rapid (10-15 minute), adaptat nevoilor clientului, practicabil in doua modalitati, in functie de valoarea produsului care urmeaza sa fie achizitionat:

A. Buy Now Pay Later (BNPL), denumit generic Quattro, care presupune: 4 rate, dobanda de 0%, comision de acordare de 40 lei(suportat integral de catre client), valoarea maxima admisa de 1.000 lei.

B. Sistem Risk Based Pricing, pentru sume care depasesc 1.000 lei, unde perioada contractuala variaza intre 6 si 60 de luni, iar dobanda variaza in functie de profilul clientului: pentru clienti cu profil de risc scazut dobanda poate de fi de la 0% (promoțional) la 15%, iar pentru profiluri riscante de clienti, dobanda poate creste pana la maxim 35%. Valoarea maxima finanata poate fi de 30.000 de lei.

Etape de plata prin creditare electronica

Pasul 1

Intrati pe pagina produsului pe care doriti sa-l cumparati, unde sunt specificate modalitatile de plata
Selectati cantitatea si apasati butonul „CUMPĂRĂ”
Prin selectarea optiunii „Finalizează comanda” din fereastra de popup care se deschide sunteti redirectionat catre cosul de cumparaturi pasul de check-out.

Pasul 2

Va autentificati in cont sau creati un cont completand in sectiunea „Adresa de livrare” toate datele solicitate in campurile obligatorii
Selectati metoda de livrare
Selectati metoda de plata (creditare electronica TBI)
Veti fi redirectionat automat catre platforma celor de la TBI Credit pentru finalizarea procesului de plasare a comenzii

Pasul 3

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail cu inregistrarea cererii de comanda de la office@grillmarket.ro si inca un e-mail din platforma TBI Payment cu un link de accesare a platformei, care precizează pasii urmatori de parcurs si metodele de plata.
Odata ajunsi pe platforma celor de la TBI Credit, este necesara completarea unui formular electronic pentru a putea finaliza comanda.
Formularul contine etapa de simulare a creditului, de completare date personale, de identificare a solicitantului de catre banca si de semnatura.

 • Completati in campul „CNP” codul numeric personal (CNP) (asa cum apare in buletin)
 • Completati in campul „E-mail”, o adresa de email corecta pe care o folositi pentru a putea fi contactat sau pentru a putea primi notificari / schimbari in legatura cu termenii dumneavoastra contractuali
 • Urmati / Completati toti pasii necesari  acestui formular electronic pentru a putea finaliza si pentru a va plasa comanda

Este necesara urmarea tuturor pasilor solicitati in acest formular electronic pentru a putea finaliza comanda si pentru a intra in procesul de analiza in vederea aprobarii solicitarii dumneavoastra de plata a comenzii prin metoda de plata „TBI Payment – creditare electronica”.

Ulterior veti fi contactat de catre TBI Pay. Daca dosarul dvs. de creditare electronica este aprobat noi vom expedia comanda plasata catre dvs.

V. Plata prin ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Grill Market.ro (HomeFit SRL), in urma confirmarii comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: HomeFit SRL
Cont lei: RO34 BTRL RONC RT02 8553 6102, Banca Transilvania, Sucursala Cotroceni
Cod unic inregistrare: RO24842480

VI. Plată online prin card de debit (Visa/Mastercard) în 3 sau 4 rate egale via Oney Netopia Payments (mobilPay)

Plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de debit (inclusiv cardul de salariu) este oferită cu costuri nesemnificative (0.5% din valoarea comenzii) pentru cumpărături de minimum 450 lei și maximum 12.000 Lei.

Exemplu cu un coș de cumpărături în valoare de 599 lei în captura de ecran de mai jos:

Checkout Oney Netopia mobilPay

Foarte important:

 • Prima rată se achită pe loc, deci trebuie să aveți disponibilă suma primei rate pe card
  Cardul trebuie să nu expire până la achitarea ratelor
 • Soluția 3x4x Oney este dedicată doar persoanelor fizice, majore și rezidente în România

Sunt acceptate cardurile de debit (inclusiv cardul de salariu) Visa și MasterCard, emise de băncile sau instituțiile financiare din România.

Nu sunt acceptate:

 1. Carduri preplătite, virtuale sau carduri emise în altă țară
 2. Carduri de credit
 3. Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
 4. Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

Pentru a utiliza această soluție de creditare, nu aveți nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit. Nu este solicitată o justificare a venitului lunar încasat. Mai multe detalii pe site-ul Oney.

Soluțiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru (a) costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totala a creditului) sau (b) gratuit (in campanii promoționale) fiind rambursabile în maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney). Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele si serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei si maxim 12.000 Lei.

Oney Bank este o instituție de credit franceză autorizată să desfășoare activități de creditare și de plată de Autoritatea Franceză de Control Prudențial și Rezoluție („ACPR“), telefon +40 317 305 050 și adresă de email: serviciulclienti.ro@oney.com, supravegheată de autoritatea competentă franceză, ACPR, precum și de Banca Națională a României și furnizează Soluțiile de Creditare Oney transfrontalier, fără prezența fizică pe teritoriul României.

Puteți consulta oferta produselor eligibile aici.

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă