Sumar
positive

100%

(8 review-uri)

Rating mediu: 5/5

neutral

0%

(0 review-uri)

Număr de review-uri 8

negative

0%

(0 review-uri)

Recomand
rating
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Recomand
rating
Am tot cautat diferite modele de gratar prin magazine si nu am gasit unul care sa imi placa. Am gasit pana la urma acest site. Mare mi-a fost mirarea cand am gasit un model care imi place. Preturile sunt bune si ele. Cel mai placut lucru este ca a ajuns la 1 zi dupa comanda. Produsele fiind cele comandate si fara defectiuni.
Excelent
rating
Am primit produsele intacte (aveam dubii, fiind voluminoase) in ziua urmatoare. Wow!
Recomand produsele și magazinul
rating
Mi-am dorit să gătesc mai sănătos, iar tigaia de fontă achiziționată de aici a fost alegerea perfectă! Mâncarea are gust mai bun, îmi amintește de bucătăria bunicilor, folosesc mai puțin ulei, și pot găti aproape orice. Am avut o experiență foarte bună de cumpărare de la acest magazin, îi recomand!
Recomand fără dubii
rating
Servicii excelente, multe produse pe toate gusturile și garanție la standarde înalte.
Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, încercați
rating
O echipă competentă + produse de calitate pentru toate gusturile = garanția unei experiențe reușite a obiectului achiziționat.
Nota 10!
rating
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Profesioniști
rating
Am comandat o afumatoare de la ei care din păcate nu mai era in stoc, m-au ajutat cu alt produs și a doua zi a fost livrat.

Înregistrare

Înregistrare cont nou