Lista de produse Traeger

In 1985, Traeger a fost prima companie care a dezvoltat tehnologia de fabricare a peletilor din lemn de esenta tare drept combustibil pentru gratar. Acest combustibil natural a fost conceput pentru a arde curat si a impregna preparatele cu o aroma delicata si afumata. Dupa ce a perfectionat peletii, Traeger a creat un sistem de transport al peletilor prin care sa ii impinga din rezervor pana la arzator, asigurand o alimentare permanenta cu peleti si o temperatura constanta. Aceasta tehnologie este incorporata si astazi in gratarele sale, alaturi de noi inovatii interesante care scot in evidenta produsele Traeger la nivel de excelenta.

De la inceputurile sale modeste din Oregon, in anii 1990, gratarele Traeger pe peleti de lemn au devenit alegerea preferata pentru gatit in aer liber a pasionatilor de gastronomie. Timp de ani intregi, gratarele au fost oferite in volume de vanzari si zone geografice limitate. Cu toate acestea, pe masura ce oamenii au inceput sa se delecteze cu alimentele gatite pe un Traeger, s-a raspandit vestea despre aromele unice pe care numai peletii naturali din lemn Traeger le pot oferi.

Acum, pentru a satisface cererea clientilor, gratarele Traeger pe peleti de lemn de calitate similara sunt oferite tuturor doritorilor.

Pentru a obtine cele mai bune arome, Traeger crede ca trebuie sa gatiti folosind cei mai buni combustibili, ceea ce inseamna peleti naturali din lemn de esenta tare. Indiferent ce gatiti, preparatul va fi impregnat cu o aroma surprinzatoare de lemn, mai degraba decat cu substante chimice neplacute. Traeger pune pret pe calitate, motiv pentru care toti peletii sai sunt 100% din lemn de esenta tare (si ulei de uz alimentar folosit ca lubrifiant in procesul de fabricatie), fara aditivi artificialiurali. De asemenea, Trager efectueaza in mod regulat teste de ardere pe loturile proprii de peleti pentru a se asigura ca nivelul de calitate este constant de la un sac la altul. In ciuda faptului ca folosesc lemn de esenta tare, nu exploateaza deloc copaci pentru peletii lor, ci folosesc lemn de esenta tare recuperat care indeplineste standardele de top din domeniu si care s-ar irosi altfel.

Daca exista un lucru pe care il veti recunoaste la un Traeger este gustul. Indiferent de tipul de mancare, indiferent de calitatea preparatelor, un gratar Traeger le prepara in mod delicios.

In centrul brandului Trager se afla o comunitate pasionata si implicata, numita Traegerhood, formata din pasionati din toata lumea, de la bucatarii ocazionali pana la cei gastronomii profesionisti. Impreuna cu Traegerhood, produsele Trager revolutioneaza gatitul la domiciliu.

Consultați catalogul Traeger 2023 aici: https://grillm.ro/traeger23

Consultați prezentarea Traeger 2023 aici: https://grillm.ro/tragerhood23

Aflați rețete burger Traeger 2023 aici: https://grillm.ro/burger23

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă