Lista de produse JOE's Barbeque Smoker

Sub marca JOE's Barbeque Smoker sunt dezvoltate produse germane premium fabricate in UE.

Cu aceste sisteme de gratar puteti coace, afuma si gati obtinand un gust de neegalat. Chiar si zeii gratarului, precum Joe Davidson – fondatorul „Oklahoma JOE“ si de 3 ori campion mondial la gratar –, fac gratare cu JOE's Barbeque Smokers si sunt entuziasmați de JOE's Barbeque.

Otelul este prelucrat si indreptat manual, astfel incat sa nu existe riscul de ranire din cauza marginilor ascutite. Grilele pentru gratar sunt complet taiate din teava si asadar perfect rotunde. Inainte de a aplica vopseaua germana de calitate, rezistenta la caldura de pana la 850 grade Celsius, toate piesele sunt sablate pentru a garanta aderenta optima a vopselei. Elementele de ventilatie si manerele sunt prinse cu suruburi metalice. Acest lucru face usor schimbul chiar si dupa ani.

Singurul dezavantaj il vedem in faptul ca aceste „sisteme” probabil chiar dureaza generatii.

Indiferent ca este vorba despre terasa sau gradina, hotel sau restaurant, catering sau Street Food Festival, la JOE's Barbeque Smoker veti gasi ceva pentru fiecare nevoie.

Modelele JOE's Barbeque Smoker sunt testate TUV si au marca Geprufte Sicherheit (GS). Distractie sigura la gratar pentru intreaga familie.

Caracteristicile produselor pot fi vizionate aici: https://grillm.ro/2HFIUqA

Consultati catalogul JOE's Barbeque Smoker aici: https://grillm.ro/37MqJKQ

Fabrica JOE Barbeque Smoke

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă