Mancare, sanatate si fericire. 115 retete alese pentru mese delicioase si o viata mai buna, Oprah Winfrey - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Mancare, sanatate si fericire. 115 retete alese pentru mese delicioase si o viata mai buna, Oprah Winfrey

299
65,00 lei
rating Niciun review
9786067891669
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Oprah Winfrey a avut dintotdeauna o relatie complicata cu mancarea: i-a fost atat sursa de liniste si confort, dar si cauza unei lupte continue cu propria greutate. In aceasta carte, Oprah va impartaseste retetele care i-au permis in sfarsit sa se bucure de fiecare masa.

Retetele sunt realizate impreuna cu chefii sai preferati, iar alaturi de acestea veti gasi ganduri si amintiri care va ofera o incursiune sincera in viata (si bucataria!) uneia dintre cele mai influente si apreciate celebritati.

Delicioase, sanatoase si usor de preparat, acestea sunt retetele pe care Oprah adora sa le pregateasca acasa si sa le imparta cu familia si prietenii. De la placeri simple precum pui la cuptor si supa de curcan cu ardei iute, la delicioase retete proaspete, cum ar fi salata de kale toscana si mere sau paste Primavera, asa ar trebui sa fie o masa: un gust al fericirii, un ritual care sa fie impartasit, o celebrare a vietii.

Retetele sunt insotite de reflectii intime, citate si comentarii scrise de Oprah, ceea ce face ca aceasta sa fie mai mult decat o simpla carte de bucate, este o privire unica asupra relatiei sale personale cu mancarea.

Ca bonus, fiecare reteta include celebrele puncte Weight Watchers, care va vor ajuta sa monitorizati si sa controlati propriile obiceiuri culinare.

De-a lungul apreciatei sale cariere, Oprah Winfrey a creat o conexiune extraordinara cu oamenii din intreaga lume. Ca gazda si producator al emisiunii extrem de apreciate si premiate The Oprah Winfrey Show, ea a delectat, a informat si a inveselit milioane de telespectatori timp de 25 de ani. Realizarile ca lider media global si filantrop au propulsat-o printre cele mai influente si admirate figuri publice ale prezentului.

BRAND: Lifestyle Publishing  | SKU: 9786067891669  | PRODUCT ID: 3733  | EAN: 9786067891669
Tip
Carte
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă