Vreți să dezvoltați noi categorii de produse în magazinul dumneavoastră?

Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul, produsele de gen asociate și tot ce se întâmplă în jurul lor?

Povești spuse de pasionații experimentați ai grătarelor, bancuri, rețete culinare și, nu în ultimul rând, atmosfera de bună dispoziție din grădina proprie, din cadrul ieșirilor la iarbă verde sau chiar de pe terasa apartamentului personal constituie ingrediente la fel de importante precum cele culinare propriu-zise pentru experiențe memorabile.

Până la momentul actual, Grill Market a activat ca magazin specializat în produse de outdoor, atât fizic, cât și online și, datorită numărului mare de clienți din țară care doresc să vadă produsele și să intre în contact nemijlocit cu acestea, am decis să deschidem această linie de colaborare pentru ceilalți antreprenori din România.

Partenerii noștri vor beneficia de toată experiența acumulată de noi de-a lungul timpului, atât în privința categoriilor de produse deja existente, cât și a oricăror noi categorii pe care le vom dezvolta în anii ce urmează.

Faptul că veți beneficia de experiența noastră semnificativă în mediul online, cu categorii foarte diversificate de produse și câteva zeci de mărci reprezentative în portofoliu, dar și cu o echipă care ilustrează însăși ideea de disponibilitate și calificare la nivel înalt considerăm că este unul dintre punctele forte ale parteneriatului pe care îl propunem.

Un alt motiv care v-ar putea convinge să colaborați cu noi în acest segment de piață este dat de gama de produse ce reprezintă o nișă relativ nouă pentru piața din România, deci cu un potențial real de creștere în viitorul apropiat.

Branduri comercializate de către Grill Market

Compania noastră este distribuitor exclusiv pentru piața din România și Moldova a unor branduri de renume, dintre care menționăm, în funcție de categoria sub care se distribuie:


Grill-uri, afumători și accesorii:

Vase de gătit (tigăi, ceaune, tăvi, plite):

Cuptoare pentru pizza

Ca partener Grill Market, veți deveni parte a unei rețele de distribuție care s-a impus deja prin produse de calitate superioară și care nu pot decât să aducă profit suplimentar afacerii dumneavoastră.

Prin diversificarea ofertei de produse, prin prezența în gamă a unor branduri cunoscute, dar și prin comercializarea de produse outdoor de calitate veți avea parte de clienți satisfăcuți, care se vor întoarce în magazinul dumneavoastră.

Obiectivul nostru este de a dezvolta parteneriate fundamentate pe încredere și profesionalism, așa cum ne îndreptățesc să sperăm produsele din portofoliu și satisfacția dovedită în timp a clienților noștri. Practic, am putea spune că suntem parte integrantă a tuturor momentelor memorabile și pline de voie bună ale clienților noștri.

Beneficiile unui parteneriat cu Grill Market:
 • Accesul la un catalog amplu de produse, cu date de listare adecvate (fotografii de produs, descrieri, caracteristici).

 • Utilizarea unui program de comandă intuitiv, asemănător celui practicat de un client B2C (Business to Consumer).

 • Sistemul de căutare sau filtrare a produselor simplu, eficient și cu suficiente date pentru a lua decizia corectă: procesul de comandă se desfășoară pe site, unde se regăsesc poze, specificații tehnice și discountul acordat.

 • Flexibilitate pe toată durata colaborării.

 • Instruire și transfer de know-how la cerere, pentru a fi mereu la curent cu ultimele tendințe ale pieței de profil.

 • Acces la stocuri în timp real.

 • Posibilitate de integrare prin feed sau prin API.

 • Accesul la promoții speciale, concepute să promoveze afacerea partenerului.

 • Promovarea pe site-ul nostru a partenerului, cu date de contact și adresa magazinului său.

 • Consultanță de specialitate, de la plasarea comenzii până la vânzarea către clientul final.

 • Dezvoltarea continuă a unor noi categorii de produse.

Colaborarea eficientă cu partenerii reprezintă baza business-ului nostru și suntem conștienți de faptul că o relație de parteneriat transparentă aduce doar beneficii pentru ambele părți și, nu în ultimul rând, garantează satisfacția clienților.

Pentru a deveni partener B2B ne puteți contacta la adresa   b2b@grillmarket.ro sau la telefon 0724 862 861.

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă