Lista de produse Cadac

Din 2022 CADAC a devenit parte a grupului DOMETIC.

CADAC este o companie din Africa de Sud, cu peste 65 de ani de experiență în fabricarea și comercializarea de grătare și bucătării în aer liber, de înaltă calitate. Compania furnizează atât grătare pe cărbune, cât și pe gaz, cum ar fi celebrul CADAC Safari Chef Grill, pentru care sunt disponibile versiuni de terasă și portabile.

Universul CADAC înseamnă o varietate de produse de gătit în aer liber, de la grătare până la accesorii și elemente complementare acestei experiențe culinare: grilluri, huse, ustensile, accesorii.

Când vorbim despre grătarele CADAC amintim de stilul de viață Braai, care se referă la o experiență tipic sud-africană de gătit în aer liber, în jar, la origine, sau pe grătar, mai nou, ori, prin extensie, la întregul proces de pregătire și servire a meselor în aer liber. În sens mai restrâns, termenul se folosește și pentru a desemna grillurile sau grătarele folosite ca atare pentru pregătirea alimentelor. Deși așa-numita experiență Braai este destul de asemănătoare cu stilul de a găti pe grătar din Europa sau din SUA, condițiile de temperatură mai ridicată și stilul general de viață în aer liber specifice unei țări ca Africa de Sud înseamnă că locuitorii acesteia au dus experiența aceasta la rang de artă.

Un grătar CADAC vă permite să vă bucurați de toate avantajele pe care această companie inovatoare și experimentată vi le poate oferi, inclusiv modele de grătare modulare și capacitatea de a găti diversificat, de la mâncăruri tradiționale pe grătar până la unele specific sud-africane și chiar până la banalele ouă prăjite. Ideal pentru uz casnic, pentru camping sau chiar pentru a fi transportat la locuința unor prieteni, un grătar CADAC își perfectează rolul culinar atunci când vă bucurați de el cu prietenii.

Consultați catalogul CADAC 2022 aici: https://grillm.ro/3zrQwlO

Consultați catalogul CADAC 2021 aici: https://grillm.ro/306Sb18

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă