Grill Market – Secretul grătarului perfect!

În anul 2015, am lansat grillmarket.ro în mediul online, cu un portofoliu pe care l-am extins treptat de la pasiunea inițială pentru grătare la numeroase categorii de produse de tip outdoor foarte diversificate și la câteva zeci de mărci reprezentative din domeniile de produse comercializate, Activa, Enders, Campingaz, Lodge, Char-Broil, Grandhall, Landmann, Coleman, Joe’s Barbeque Smoker fiind printre cele mai apreciate de cunoscători. 

Deviza firmei noastre a fost de la început afirmată cu încredere și curaj și asumată în mod consecvent în relația cu clienții: „Reinventăm elegant și modern experiența de gătit outdoor, transformând-o într-o tradiție de familie însoțită de divertisment și amintiri de durată. Un one-stop-shop în materie de gătit și divertisment outdoor, cu produse noi și inovatoare.”

Prin deschiderea magazinului de profil din București cu sute de articole expuse firma și-a extins activitatea și în sfera comerțului fizic. Calitățile care deja ne-au atras aprecierea și fidelizarea din partea chiar și a celor mai exigenți clienți, și anume produse de calitate, raportul optim calitate/preț, consultanță și asistență oferite în procesul de achiziție și montaj pot fi apreciate acum în magazinul din Sisești 226 Residence, Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești nr. 226, în sectorul 1 al capitalei, amplasament care asigură și locuri gratuite de parcare. Programul este de luni până vineri, în intervalul orar 10:00–20:00, și sâmbăta, între orele 10:00–16:00.

Echipa de vânzări de la Grill Market e un alt mod de a ilustra ideea de disponibilitate, cu care ne-am obișnuit deja clienții din online atât prin asistența telefonică asigurată chiar și în weekend, prin răspunsuri prompte la e-mailuri, livrare rapidă în București și în țară, servicii de reparații în garanție și post-garanție, instrucțiuni de montaj, utilizare, întreținere și curățare. 

Membrii echipei Grill Market sunt amabili, prietenoși și cu instruire solidă în domeniu, asigurată de experiență, de contactul permanent cu partenerii din străinătate sau din țară și întreținută de dorința de a răspunde atât întrebărilor novicilor în grilling și outdoor, cât și eventualelor nelămuriri ale pasionaților experimentați, cu privire la oricare dintre produsele expuse:

Toate produsele noastre sunt selectate în așa fel încât să îmbine elementele tradiționale cu cele moderne, caracterul multifuncțional și practic cu un design select, culoarea locală cu ineditul practicilor de gătire pe grill, de afumare și camping din alte spații culturale consacrate, cum ar fi vasele din fontă de la Lodge sau afumătorile marca Joe’s Barbeque Smoker, produse în SUA, sau calitatea specific germană a produselor Enders.

Echipa Grill Market pregătește în mod constant noi categorii de produse, într-o gamă diversificată de prețuri, din dorința de a satisface și cele mai exigente cerințe ale pasionaților de grătar sau de stil de viață outdoor ori de a suscita interesul celor care vor veni inițial doar în vizită.

Echipa Grill Market este nerăbdătoare să își întâmpine clienții în noua locație, care impresionează prin profesionalism, operabilitate, diversitate, într-un cadru plăcut, stilizat cu gust, destins, cu multe reduceri, cu bucuria de a întreține pasiuni culinare și experiențe de outdoor pe placul fiecăruia.

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă