Lista de produse Landmann

LANDMANN este o marcă de calitate superioară, special concepută pentru o experiență de actualitate a pregătirii alimentelor pe grătar: produsele sunt gândite să impresioneze prin soluții inovatoare în termeni de design și funcționalitate și să susțină un raport optim calitate/preț.

LANDMANN a luat ființă în anul 1966, în orașul Osterholz-Scharmbeck. Aici, în imediata apropiere a orașului hanseatic Bremen, reprezentanții companiei dau viață universului remarcabil al grătarelor, de mai bine 40 de ani. LANDMANN a fost prima companie care a introdus echipamente și accesorii de gen pe piața germană la scară largă. De atunci, arta culinară a grătarelor a devenit una dintre cele mai populare activități de agrement în aer liber. Acest lucru face ca LANDMANN să devină cofondatorul unei tendințe culinare și de agrement care se bucură de o popularitate în creștere în rândul tuturor claselor sociale.

La scurt timp după începuturile sale modeste, compania LANDMANN a devenit unul dintre cei mai mari furnizori din Europa de echipamente și accesorii de grătare sau de petrecere a timpului în aer liber. În ciuda intensificării activității în plan internațional, Landmann și-a păstrat mereu loialitatea față de originile sale hanseatice.

LANDMANN este o companie cu capital social deținut integral la nivel de familie. Principala preocupare a companiei este de a păstra pe termen lung ritmul consecvent de dezvoltare, cu scopul de a-și îndeplini responsabilitatea asumată față de clienți, față de partenerii de afaceri și față de angajații companiei.

Încă din momentul înființării sale în anul 1966, LANDMANN a conceput și a comercializat grătare remarcabile din punct de vedere calitativ și ușor de utilizat, dar și produse de grădină, și a făcut acest lucru cu profesionalism și cu prestanță.

Compania urmărește mereu să îmbine cerințele clienților cu dorințele consumatorilor, în plan mai amplu, și cu obiectivele angajaților, în mod specific. LANDMANN și-a consolidat în permanență expertiza în domeniul producției, proiectării, dezvoltării sub forma unei rețele eficiente de piață, care îi permite crearea de produse atractive, urmărind mereu un raport optim preț/calitate, în beneficiul clienților săi.

LANDMANN este o marcă de calitate superioară, special concepută pentru o experiență de actualitate a pregătirii alimentelor pe grătar: produsele LANDMANN sunt gândite să impresioneze prin soluții inovatoare în termeni de design și funcționalitate și să susțină un raport optim calitate/preț.

Oferind produse fiabile, de calitate premium, la un preț excelent, marca LANDMANN reprezintă alegerea potrivită pentru oricine vrea să petreacă momente de relaxare și voie bună alături de prietenii sau de membrii familiei strânși în jurul unui grătar.

Consultați catalogul LANDMANN 2019 aici: https://goo.gl/ncDFeF

Consultați catalogul LANDMANN 2018 aici: https://goo.gl/Tpnc33

Fără stoc

Bucatarie Ardor Landmann 12117

Bucatarie Ardor Landmann este un sistem de bucatarie in aer liber de clasa premium, care functioneaza pe principiul modular si lasa mult spatiu pentru solutii individuale. Aceasta este potrivita pentru elementele de instalare Ardor....
Preț 22.199 lei
Fără stoc

Semineu de terasa Landmann 11810

Cosul de ardere Landmann 11810 ofera o solutie eleganta si practica pentru mentinerea starii de relaxare specifice serilor lungi de vara. Cand umpleti cosul 11810 cu lemn asezonat si aprindeti focul folosind un aprinzator adecvat, acesta...
Preț 979 lei
Fără stoc

Gratar gaz 2 arzatoare Triton 12910

Triton 2.1 este un gratar din otel inoxidabil, care utilizeaza o tehnologie inovatoare PTS care impiedica formarea asa-numitei zone reci, si asigura raspandirea uniforma a caldurii pe toata suprafata gratarului. Capacul gratarului este...
Preț 2.339 lei
În stoc

Gratar pe gaz Avalon PTS 5.1 Landmann 12122

Grillul pe gaz Avalon 12122 este dotat cu sistemul PTS care ajuta la o distribuire uniforma a temperaturii. Posibilitate montare rotisor electric Termometru in capac pentru controlul temperaturii de gatire Pereti dubli din otel...
RRP 5.829 lei Preț 5.299 lei
Fără stoc

Carbune Premium 3kg Landmann 09514

Carbune de inalta calitate, produs in Africa de Sud, ce ajunge la temperaturi ridicate in scurt timp. Produce putina cenusa Dimensiuni: 24 x 14 x 54 cm Greutate: 3 Kg Bucati mari de lemn ce garanteaza un timp indelungat de ardere 100%...
Preț 39 lei

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă