Lista de produse Wenko

Povestea de succes a WENKO incepe la sfarsitul anilor 1950. Cu un instinct solid pentru idei mai eficiente pentru gospodarii individuale, cu inventivitatea necesara si pasiunea antreprenoriala, fondatorii Wietze Wenselaar si sotia sa, Maria Köllner, au inceput prin comercializarea primei huse metalizate pentru mese de calcat din Germania.

La acea vreme, aceasta era o noutate absoluta si a constituit baza succesului comercial ulterior al companiei de familie, al carei nume, „WENKO”, provine din combinatia numelor fondatorilor, Wenselaar si Koellner.

In prezent, WENKO se bazeaza pe doi factori esentiali: pe de o parte, comertul cu articole de papetarie si vanzarile de comert electronic in continua crestere in domeniile articole de baie, bucatarie, curatatorie si living. In al doilea rand, domeniul vanzarilor prin posta si al produselor de bricolaj de tip „Do it yourself” trece dincolo de propria gama extinsa de produse in multe gospodarii, in domenii de interes comercial precum articole de gradina, spa, sanatate.

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă