Lista de produse Stubb's

Aromele legendare ale Texasului la orice masă!

Un erou din vestul Texasului, cu palme ce puteau cuprinde cu ușurință o bucată de piept de vită, C.B. Stubblefield, cunoscut simplu sub numele de „Stubb“, nu a făcut doar grătare, și-a făcut și prieteni.

Un erou din vestul Texasului, cu palme ce puteau cuprinde cu ușurință o bucată de piept de vită, C.B. Stubblefield, cunoscut simplu sub numele de „Stubb“, nu a făcut doar grătare, și-a făcut și prieteni. Zâmbetul său larg îi acapara pe toți în atmosfera de moment, fie că veneau să cânte blues, fie că își savurau în tihnă pieptul afumat de vită, cu varză și fasole.

Stubb a avut pentru prima oară șansa de a găti pentru mase ca sergent la popotă în armata S.U.A., transformând cantina respectivă în cea dintâi ipostază a restaurantului Stubb Bar-B-Q. După satisfacerea stagiului militar în Coreea, Stubb s-a mutat în Lubbock, Texas, unde în 1968 a deschis legendarul Bar-B-Q al lui Stubb. Restaurantul era amplasat într-o locație precară din stuc, care, deși primitoare, nu putea să adăpostească decât vreo 75 de suflete.

Nu a trecut mult timp și specialitățile Stubb „Blue Plate“ au ajuns cunoscute în zonă. Muzicieni renumiți sau care aveau să devină celebri, cum ar fi Joe Ely și Tom T. Hall, au venit să „cânte pentru cină“. În ritm la fel de sigur și consecvent precum meniul, micul restaurant al lui Stubb a căpătat faima națională de a fi o destinație de neratat pentru blues și grătare.

La mijlocul anilor optzeci, Stubb și-a mutat restaurantul în Austin, Texas. Mulți dintre aceiași artiști care au cântat în restaurantul inițial au poposit și la noua locație, cu toate că o parte dintre aceștia deveniseră faimoși între timp. De la președinți, până la celebrități și oameni de rând, cu toții au experimentat savoarea unică a dragostei și fericirii marca „Stubb”.

Nu după mult timp, la îndemnul prietenilor și al clienților săi, Stubb a început să-și îmbutelieze sosul în casa lui Joe și a lui Sharon Ely, folosind sticle de gem și de whisky și gătind în combinație cu ardei Jalapeño. Joe a luat cu el o parte din sosul lui Stubb la o interpretare în cadrul emisiunii „Late Night cu David Letterman“, delectându-și astfel publicul și celebra gazdă. Vestea despre sosurile lui Stubb s-a răspândit apoi precum un foc de prerie din vestul Texasului, iar Stubb însuși a fost invitat să participe la o ediție a emisiunii respective. Când Letterman l-a întrebat care sunt ingredientele pentru un sos atât de bun, Stubb a dat răspunsul ce avea să devină la fel de faimos ca sosurile: „dragostea și fericirea“.

Astăzi, patrimoniul lui Stubb trăiește în sosurile sale legendare, în marinade și în condimente, continuând să-i facă pe oameni să se simtă bine, peste tot în lume. Deși a început cu un singur sos, gama Stubb conține acum 7 sosuri, 5 marinade, 2 marinade injectabile, 5 condimente, 4 sosuri de gătit, un sos de „mop” si un sos de aripioare, toate acestea aducând aromele legendare ale Texasului la orice masă.

După cum spunea Stubb, „Doamnelor și domnilor, sunt bucătar.“

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă