Lista de produse The Bastard

Doua lucruri se pot spune din start despre The Bastard: sunt olandezi si sunt „obsedati” de gatitul in aer liber. Au aparut din dragoste pentru gusturile autentice si pentru designul olandez, ceea ce inseamna ca pun pret pe folosirea celor mai bune materiale in productie. 

Designul olandez nu inseamna doar vorbe in vant, ci o metoda straveche, de pregatire a alimentelor pe gratar, rafinata de catre olandezi. The Bastard, care mai spune despre sine ca reprezinta, „designul olandez pur” in materie de grilluri, constituie indiscutabil unul dintre motivele de mandrie ale Olandei. Un grill de tip kamado nu trebuie doar sa arate bine, trebuie sa fie si eficient, si functional. Iar asta constituie principala preocupare pentru The Bastard, care fac ceea ce trebuie, asa cum trebuie.

In privinta materialelor, The Bastard inseamna cele mai bune materiale, respectiv ceramica-cordierit, care prezinta rezistenta de 100% la temperaturi foarte ridicate. Stratul interior izolator din ceramica regleaza temperatura in cazul produselor The Bastard, ceea ce le confera practic longevitate exceptionala.

Pregatire a alimentelor pe gratar, la cuptor, prin afumare si sotare; cu The Bastard, le puteti bifa pe toate. Pregatiti pe grill tot ceea ce doriti si creati mese fantastice si delicioase intr-o clipa. The Bastard este cel mai versatil gratar de pe piata.

Consultați catalogul The Bastard 2022 aici: https://grillm.ro/bastard2022

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă