Lista de produse Camp Chef

Feed Your Outside! Camp Chef vă oferă o modalitate mai bună de a găti în aer liber, indiferent dacă vă aflați în zona de camping sau în curtea din spatele casei. Cu sistemele Camp Chef de gătit, de la grătare patio la afumători pe peleți și cuptoare, veți găsi ceva versatil pentru fiecare aventură.

Mâncărurile foarte gustoase vor aduna întotdeauna oamenii în jurul lor, iar Camp Chef a înțeles asta. În calitate de lider în domeniu de mai bine de 20 de ani, Camp Chef oferă produse de înaltă calitate, laolaltă cu modalități eficiente de gătit pentru aproape orice ieșire în aer liber. De la evenimentele sociale până la mediile de camping sau până la simpla cină luată pe terasa din spatele casei, Camp Chef poate face absolut totul.

În 1990, Camp Chef a fost înființat pe ideea că trebuie să existe o modalitate mai bună de a găti în aer liber. Numeroși iubitori ai vieții în natură, dar și sportivi foarte preocupați de gătitul în aer liber, aveau probleme în ceea ce privește echipamentul de gătit care era disponibil la momentul respectiv. Atunci a fost proiectat un cuptor capabil să răspundă nevoilor unui iubitor al vieții în natură.

Cuptorul acela cu un design inițial destul de simplu a evoluat mai târziu până a ajuns să includă cel mai complex sistem de gătit de pe piață, și a făcut asta prin includerea unor accesorii capabile și să simplifice, dar și să diversifice orice meniu pregătit în aer liber. Sistemul de grătare portabile, suprafețele generoase de gătire și cuptoarele de pizza le oferă acum utilizatorilor posibilitatea de a frige, de a coace, de a prăji, de a fierbe, de a sota și chiar de a găti în stilul unui cuptor olandez – toate acestea cu ajutorul uni singur instrument, cuptorul Camp Chef.

Astăzi există mai multe modele de cuptoare, afumători și multe altele, concepute în mod special având în minte ideea de a găti în aer liber, poate chiar în grădina propriei casei. În orice caz, originile companiei rezidă în faptul de a găti în spații extinse, continuând astfel să le ofere oamenilor posibilitatea de a se bucura de natură fără a face sacrificiul unei mese îndestulătoare și gustoase.

Camp Chef este situat în inima regiunii Cache Valley, din Utah, înconjurată de minunații munți Bear River Range, locație perfectă pentru testarea produselor noastre. Fiecare produs constituie rezultatul dedicării specifice companiei Camp Chef față de gătitul în aer liber și al angajamentul de a perfecționa produsele existente și de a crea altele noi, care să satisfacă nevoile clienților săi.

Consultați catalogul CAMP CHEF 2017 aici: https://goo.gl/HLdv5b

Consultați catalogul CAMP CHEF 2019 aici: https://grillm.ro/36G4Biu

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă