Lista de produse ACTIVA

Compania ACTIVA s-a specializat în grătare începând din orașul bavarez Selb și, în decursul anilor, a făcut dovada unui entuziasm deosebit în ceea ce privește marca ACTIVA PROFILINE, destinată atât utilizatorilor independenți, cât și clienților comerciali. Fondată în anul 2002 sub denumirea de Schleicher Grill, recent redenumită, compania ACTIVA Grillküche dispune în prezent și de o organizație de vânzări în Polonia, pe lângă sediul său central din Germania, cu propria companie logistică în Kirchenlamitz, Bavaria.

Gama ACTIVA PROFILINE, din seria modelelor de grătare include grătare de calitate superioară pe cărbuni și pe gaz, grătare de tip foișor cu gaz, cuptoare cu combustie, dar și o gamă variată de accesorii de grătar. Compania s-a impus pe piața de profil și în calitate de specialist în sisteme de încălzire, drept pentru care oferă surse de încălzire pentru diferite forme de utilizare a grătarelor în aer liber. Acestea contribuie la crearea unei atmosfere intime, radiază o căldură plăcută în spațiul deschis în care sunt folosite și susțin astfel creșterea gradului de satisfacție atribuibil activităților în aer liber, de exemplu în spațiul teraselor sau al grădinilor.

ACTIVA Grillküche oferă sisteme de încălzire cu gaz și electrice – de la cele de tip grilaj de încălzire din oțel inoxidabil cu gaz până la un sistem inovator de tip piramidă, cu flacără deschisă.

Consultați catalogul ACTIVA 2020 aici: https://hfit.ro/2UFYiWL

Consultați catalogul ACTIVA 2019 aici: https://hfit.ro/2YIBUwA

Consultați catalogul ACTIVA 2018 aici: https://goo.gl/VMngby

Consultați catalogul ACTIVA ÎNCĂLZITOARE DE TERASĂ ȘI ȘEMINEE 2018 aici: https://goo.gl/P8zukF

Înregistrare cont nou