Lista de produse Campingaz

Campingaz - peste 60 de ani de experiență în domeniu. Născute din pasiunea pentru camping și viața în aer liber, împreună cu dorința de a crea și de a inova perpetuu, produsele Campingaz® reprezintă soluții de bun-simț și inspirate, simple, dar inteligente, bazate pe mai bine de 60 de ani de experiență în domeniu.

Se bucură de încrederea unor generații întregi de iubitori de camping, o încredere care a fost câștigată prin crearea unor produse sigure, fiabile, care nu înșală niciodată așteptările utilizatorilor. Lucrurile simple sunt cele care contează... De multe ori, idei aparent simple nasc proiecte mari; în 1949, când un tânăr a plecat într-o vacanță de camping împreună cu familia, acesta nu ar fi putut anticipa la momentul respectiv că ideile sale din acea zi ar putea schimba modul în care oamenii vor campa în generațiile viitoare.

Nemulțumit de alternativele disponibile, el și-a propus crearea unui cilindru de reumplere revoluționar; compact și confortabil, economic și ușor de utilizat. Campingaz® a luat astfel naștere... iar viața în aer liber a cunoscut un avânt fără precedent.

De la plajă la zona de camping, din grădină la plimbările pe dealuri, inovațiile Campingaz® au schimbat stilul caracteristic vieții și aventurii în aer liber, în fiecare deceniu fiind introduse inovații revoluționare.

Consultați catalogul CAMPINGAZ 2018 aici: https://goo.gl/AEkTjH

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă