Livrarea produselor

Livrarea coletului este asigurata rapid pana la usa ta!

  • Curier rapid FAN Courier.

Acest serviciu este disponibil la nivel national pentru orice produs listat pe GrillMarket.ro cu statusul „In stoc“.

  • Termen de livrare de 1-3 zile de la confirmarea comenzii

Termenele de livrare se refera la comenzile a caror modalitate de plata alesa este ramburs/numerar.

In functie de modalitatea de plata aleasa (card online, ordin de plata etc.), termenul de livrare se poate modifica.

Exista situatii speciale (sarbatori, evenimente de shopping, greve, conditii meteo nefavorabile samd) in care timpul de livrare declarat poate fi depasit. In aceste situatii vei fi anuntat in prealabil despre aceasta situatie si despre noul termen de livrare.

Pentru informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid te rugam sa verifici daca ai primit de la noi prin e-mail / SMS, numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi. 

  • Transport GRATUIT pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 lei
  • Taxa de transport UNICA de doar 11 lei (inclusiv TVA),  indiferent de numarul de produse comandate, greutatea sau dimensiunea lor, sau orasul din Romania in care se face livrarea.  
  • Cu exceptia perioadelor in care se ofera un cost promotional al transportului sau GRATUIT

In cazul stornarii comenzilor sau Returului in 14 de zile, costul de transport initial nu se returneaza.

Plata la livrare se poate face numai in numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si/sau bon fiscal).

Curierii cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele aferente comenzii (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

La receptionarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online etc.) este obligatoriu ca titularul comenzi sa prezinte o forma de identificare:

  • Pentru persoane fizice este necesara prezentarea actului de identitate;
  • Pentru persoane juridice este necesara prezentarea actului de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei.

In cazul in care nu vei putea fi contactat la data si ora stabilite initial pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de 15 zile, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu vei putea fi contactat, comanda va fi anulata.

Te rugam sa verifici ambalajul produsele primite prin curier rapid in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor.

Ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate ulterior primirii produselor si plecarii curierilor.

 

In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii Contacteaza-ne:  0724 862 861

Echipa noastra de operatori iti sta la dispozitie intre orele 09-19.00 in fiecare zi de luni pana vineri!

Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, poti sa ne contactezi prin:

E-mail: office@grillmarket.ro

Telefon: 0724 862 861

SC HOMEFIT SRL foloseste serviciile FAN Courier.