Tigaie grill adanca rotunda din fonta cu manere Lodge 26 cm L-8GPL - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Tigaie grill adanca rotunda din fonta cu manere Lodge 26 cm L-8GPL

299
199,00 lei
rating Citește review-urile
L-8GPL
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania
Tigaia grill adanca, din fonta, de la Lodge se incadreaza in traditia deja consacrata a vaselor de gatit de la Lodge, cu peste 120 de ani de experienta, cunoscute pentru designul de calitate superioara, durabilitate de o viata si multifunctionalitate de gatit. Tigaia aceasta de tip grill va ajuta sa gatiti fripturi sanatoase, cu mai putina grasime, asta si pentru ca Lodge are o traditie indelungata a vaselor de gatit din fonta cu asezonare din fabrica, din ulei vegetal 100% natural, fara aditivi sau substante chimice. Cu cat folositi mai mult tigaia, cu atat stratul de asezonare devine mai eficient mai ales in ceea ce priveste antiaderenta. Tigaia este prevazuta cu doua manere, pentru usurinta de manevrare.

Urmele perfecte la gratar imprimate pe fripturi, asa cum le vedeti adesea in restaurante, sunt desigur o incantare pentru ochi. Aromele care se obtin cu tigaia de tip grill de la Lodge sunt la fel de importante si, prin urmare, va garanteaza rezultate optime de gatit.
Tigaia de tip grill de la Lodge are un diametru de 26 cm si o inaltime de 5 cm. Datorita designului de tip grila, grasimea se separa prin gatire de alimentele propriu-zise.

Tigaile Lodge sunt potrivite pentru orice sursa de caldura, inclusiv pentru plitele cu inductie, si pot fi folosite si la cuptor. De asemenea, tigaile Lodge dureaza o viata.

Pentru intretinere, spalati-o manual, cu apa calda si putin detergent de vase, uscati-o bine cu prosoape de hartie sau textile si acoperiti-o cu un strat subtire de ulei vegetal dupa fiecare spalare, pentru a-i pastra stratul de asezonare si a o proteja de umiditate. Desi detergentul de vase nu este contraindicat, luati in considerare faptul ca vasele de gatit din fonta ating o temperatura de circa 200 de grade Celsius in 4 minute la foc mediu si sunt sterile la circa 100 de grade Celsius. Nu se recomanda sa o introduceti in masina de spalat vase, sa folositi detergenti puternici si bureti de curatare metalici, deoarece indeparteaza asezonarea naturala. Cu cat gatiti mai mult, cu atat acest strat de asezonare devine mai eficient si mai antiaderent. Daca intretineti si chiar refaceti asezonarea, vasele dvs. de gatit pot rezista 100 de ani sau mai mult, spre deosebire de straturile de protectie chimica antiaderenta, care nu pot fi reparate, ceea ce limiteaza mult durata de viata a vaselor de gatit. Fara protectie la umiditate, fonta poate rugini, dar nu va speriati, problema este foarte usor de remediat. Curatati rugina, clatiti vasul, uscati-l cu hartie si ungeti-l cu putin ulei vegetal.

Specificatii:

  • Tigaie tip grill, din fonta preasezonata natural
  • Prevazuta cu doua manere, pentru usurinta de utilizare, si cu doua guri de picurare
  • Dimensiuni: 26 cm diametru x 5 cm inaltime
  • Greutate: 3 kilograme
BRAND: Lodge  | SKU: L-8GPL  | PRODUCT ID: 3220  | EAN: 0075536345024
Culoare
Negru
Material
Fonta
Sursa de caldura
Gaz
Brand originar din
SUA
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Necesita asamblare
Nu
Thermo-spot
Nu
Calitate/Pret
rating 5
F multumita
Tigaie grill fonta Lodge
rating 4

Cam scoate mult fum... in rest cred ca e ok; am folosit-o doar o data. Sper sa isi revina in timp si sa nu mai scoata fum asa mult.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă