
Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
- FEST10
- -20,00 lei
- -16%
Modelele de afumătoare Char-Broil Digital Smoker 140722 și 140908 pot genera scurgeri de curent electric, prezentând riscul de electrocutare.
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Oferta | Rata lunara | Total | DAE | |
Tigaia grill constituie o optiune excelenta pentru prepararea unor portii mai mici sau a garniturilor. Grilele de pe tigaie permit scurgerea grasimii din alimente, dar si imprimarea urmelor de gratar pe carne, legume si paine. Functioneaza, de asemenea, si ca piesa excelenta de servire. Tigaia de tip grill asigura distributia si retentia excelenta a caldurii pentru o gatire uniforma, in profunzime. Tigaia este asezonata si pregatita de utilizare.
Imprima urme adanci de gratar pe alimentele voastre preferate, asemenea unui profesionist al restaurantelor. Canelurile de la baza tigaii rotunde de la Lodge preintampina gatirea alimentelor in multa grasime, sustinand gatitul dietetic, iar stratul antiaderent natural cu care vine din productie o face sa fie pregatita de utilizare inca de la inceput.
Tigaia grill adanca rotunda de 16,5 cm de la Lodge reprezinta o ustensila de gatit excelenta pentru orice bucatarie sau foc de tabara. Santurile adanci de la baza acestei tigai grele din fonta o fac sa fie foarte potrivita pentru gatirea cotletelor, a carnii de pui, a hamburgerilor, chiar si a crevetilor. Canelurile au rolul de a gati carnea in profunzime, mentinand-o totodata deasupra stratului de grasime, care se scurge printre ele, ceea ce asigura prepararea dietetica a gratarelor.
Fonta genereaza retentia foarte buna a caldurii, astfel incat carnea sa se rumeneasca fara sa se usuce, ramanand frageda si delicioasa in interior. Tigaia grill este prevazuta cu un maner rezistent, la capatul caruia se afla un orificiu care face posibila agatarea sa, dar si cu doua buze laterale prin care se pot scurge grasimea si lichidele. Indiferent ca sunt folosite in bucatarie sau la picnic, aceste tigai, practic, fara varsta ar trebui sa reziste generatii intregi. Confectionata din fonta, tigaia distribuie caldura uniform de la baza catre peretii laterali.
Prin aspectul elegant pe care i-l confera culoarea neagra, tigaia grill din fonta va arata bine in toate bucatariile, asta pe langa faptul ca reprezinta si o sursa de fier alimentar. La fel ca vasele din fonta pe care le foloseau bunicile noastre, si aceasta tigaie se numara printre cele mai bune ustensile de gatit de care am beneficiat vreodata.
Avantajul unei suprafete de gatit antiaderente vine fara emanatiile posibil toxice ale vaselor de gatit cu suprafata antiaderenta tratata chimic.
Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta.
Canelurile tigaii grill din fonta de la Lodge le permit grasimilor sa se scurga de pe alimente, lasand, totodata, urme adanci de gratar pe carne, legume si chifle. Patina neagra pe care i-o confera tigaii procesul de „asezonare“ din fabrica este, de fapt, ulei vegetal care a fost supus prelucrarii termice dupa ce tigaia a iesit din matrita individuala de nisip. Acest strat de ulei este o aplicare functionala, nu una de simpla cosmetizare.
Tigaia trece agatata prin pulverizatorul electrostatic si prin cuptoarele industriale, fiind supusa arderii la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru ii permite uleiului sa patrunda profund in porii fierului, ceea ce genereaza un strat subtire de finisaj. Ca urmare a acestui tratament antiaderent, este posibil sa vedeti un punct de ulei la aparand la capatul de la manerul tigaii. Daca este vizibil, va putea fi indepartat prin frecare cu degetul, lasand in urma un punct maro. Nu va faceti griji, acolo nu este rugina, ci un punct din stratul antiaderent de culoare maro, indicand stadiul de conditionare a lacului. De fapt, aceasta este culoarea fontei supuse acasa acestui proces de „asezonare” prin folosirea sa repetata. Punctul acela maroniu se va face negru dupa mai multe utilizari.
Utilizare si intretinere
From breakfast and fried chicken to beef stew and deep dish pizza, we gathered your favorite 5 recipes of 2019.
Lodge - Totul despre asezonare