Mini bar rustic cu 3 rafturi, 80x89,5x40 cm, metal si MDF, Wenko 54125100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

Ridicare din magazin: GRATUIT

Mini bar rustic cu 3 rafturi, 80x89,5x40 cm, metal si MDF, Wenko 54125100

299
800,00 lei
rating Niciun review
54125100
Produs asamblat
Cantitate
Stoc epuizat

BLACK OUTDOOR KITCHEN by WENKO - acestea sunt produsele inteligente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria dvs. de exterior pentru gratare, brunch-uri si picnicuri. Cu ustensilele din gama Black Outdoor Kitchen, WENKO va ofera un pachet complet de accesorii pentru gatit, gratar si bucatarie, care fac ca bucataria dvs. in aer liber sa fie si mai functionala.

Black Outdoor Kitchen de la WENKO inseamna echipare optima pe toata linia. Gama de bucatarii de exterior include ajutoare excelente care, la WENKO, suntem convinsi ca vor adauga valoare absoluta bucatariei dvs. de exterior in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul. Incepand cu prepararea mancarii si pana la transportul preparatelor la masa, totul devine mai usor, asa cum si trebuie sa fie, astfel ca deplasarile frecvente in bucatarie sunt de domeniul trecutului. De la prepararea si pregatirea fara efort a mancarii pentru gratar, accesul usor la mirodenii, boluri si farfurii, servirea atractiva a mancarii, accesorii utile si o curatare mai rapida, totul este inclus in gama Wenko. Un avantaj deosebit: selectia de articole din gama se completeaza reciproc in mod minunat - incercati si echipati-va bucataria in aer liber cu cat mai multe dintre articolele Black Outdoor Kitchen de la WENKO!

Minibarul Rustico este companionul perfect pentru gospodarie si petreceri prin versatilitate si functionalitate. Minibarul de calitate superioara, fabricat din metal lacuit si MDF de la WENKO, nu este doar stabil, ci si un adevarat punct de atractie datorita designului sau rustic in aspect de nuc la moda. Cu cele trei rafturi, suportul separat pentru sticle si suportul suplimentar pentru pahare, minibarul multifunctional si elegant ofera optiuni generoase si decorative de depozitare si transport pentru bucatarie, sufragerie, living sau terasa si balcon. Pe trolerul cu patru rotile speciale cu rulare lina, micul dejun, bauturile sau mancarea pentru petreceri si gratare pot fi transportate rapid si usor dintr-un loc in altul. Trolerul de servire este, de asemenea, ideal ca bar mobil de casa. Cele doua frane de parcare asigura o pozitionare sigura. Deosebit de practic: raftul superior este detasabil si poate fi folosit ca tava. In acest fel, minibarul Rustico ofera functionalitate suplimentara si un design neobisnuit in orice gospodarie.

Specificatii:

  • Ideal ca masa laterala sau troler de servire pentru bucatarie, living, sufragerie sau terasa.
  • Foarte stabil, realizat din metal lacuit si MDF.
  • Ofera mult spatiu de depozitare cu 3 rafturi, suport separat pentru sticle si suport suplimentar pentru pahare.
  • Deosebit de mobil, cu patru roti cu rulare lina si un suport ferm datorita celor 2 mecanisme de franare cu blocare.
  • Design rustic in aspect de nuc, cu tava detasabila.
  • Dimensiuni (L x I x l): 80 x 89,5 x 40 cm.
  • Culoare: maro.
BRAND: Wenko  | SKU: 54125100  | PRODUCT ID: 5247  | EAN: 4008838244302
Culoare
Natur
Design
Clasic
Forma
Dreptunghi
Material
Lemn
Metal
Tip
Carucior servire
Brand originar din
Germania
Produs
Mini bar
Troller (roți transport)
Da
Lungime
80 cm
Latime
40 cm
Inaltime
89.5 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Destinat pentru
Balcon
Gradina
Terasa
Necesita asamblare
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă