
Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
- -30,00 lei
- Livrare gratis
- -6%
Sună: 0724 862 861
Intr-un singur set, dispuneti de un ceaun de tip cuptor olandez si de un capac care poate functiona, in acelasi timp, ca tigaie. Este foarte adevarat, ati citit bine! Capacul se transforma intr-o tigaie de circa 26 de centimetri, cu maner dublu. Cand setul este folosit pe post de cuptor olandez, este perfect pentru a pregati fripturi, retete de paine care nu necesita framantare, supe, sosuri si tocane. Manerul dubla va permite sa transportati cu usurinta vasul acolo unde aveti nevoie cand gatiti. Fonta va ofera bucuria de a experimenta o distributie si o retentie excelente si uniforme ale caldurii, pentru rezultate de gatire optime. Setul este preasezonat si gata de utilizare imediat ce il despachetati.
Caracteristici:
Exact dimensiunea dorită. Foarte practic modelul. Eu fac pâine în ea. Mulțumesc mult!
Am preferat un vas neemailat pt ca in trecut am avut unul tot din fonta, insa emailat; din pacate, stratul acela de email mi s-a distrus la gătire, in timp se macina, se subtiaza daca o folosesti intens. Odata am pregatit niște orez pe care l am uitat pe aragaz, era la foc mic, insa tot s-a ars și pt a îndepărta lipitura arsa (provenita de la amidon) am folosit bicarbonat, oțet, am fiert soluția, am frecat cu un burete poros și s-a distrus stratul alb, astfel fără acel înveliș, cratița respectiva nu se mai poate folosi in prezent, îmi amintesc ca la fiecare utilizare ulterioara, se mai desprindea câte puțin email, îl găseam prin mancare crantanind, de aceea am optat pt aceasta varianta care nu are cum sa se mai deterioreze, indiferent cum as folosi o, fie direct in foc, aragaz, cuptor, etc. E extrem de durabila și rezistenta, iar mâncarea are alt gust, net superior mâncării gătite în oale de inox, ceramica, etc. Dacă din cauza umezelii la depozitare apare rugina, se spala imediat cu detergent, se unge cu un strat fin de ulei și se tine în cuptor o ora la 250 grade, uleiul se transforma într un strat rezistent anticoroziv. Asa procedez cu tigaia din fonta pe care o am de 7 ani. Este una de romaneasca, dar e indestructibila. Revenind la vas, l-am folosit deja, cratita are 4,5 l iar capacul vreun litru si ceva. Mancarea iese foarte gustoasa, iar transferul si mentinerea in frigider a mancarii rezultate, se face in alt recipient din sticla cu capac. Recomand cu toată încrederea.