Set 2 tigai din fonta cu maner Lodge Combo Cooker 26 cm L-LCC3 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -50,00 lei
  • Livrare gratis
  • -10%

Set 2 tigai din fonta cu maner Lodge Combo Cooker 26 cm L-LCC3

499,00 lei
299
449,00 lei Reducere 10%
rating Citește review-urile
L-LCC3
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs Plata online cu cardul Plata in rate (pana la 12 rate fara dobanda) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plata Plata cu carduri cadou prin : Sodexo, Edenred, Up Romania

Aceasta tigaie care face deliciul fanilor ofera posibilitati nelimitate de gatit si copt. Modelul foarte versatil Combo Cooker este practic o tigaie adanca si un cuptor olandez doi in unu, plus ca si capacul poate fi folosit si ca tigaie mai putin adanca sau ca tava. Va veti bucura de distribuirea excelenta a caldurii si de retentia acesteia pentru un proces de gatire consistent si uniform. Asezonata si gata de utilizare. Potrivita pentru utilizari multiple.

Conceputa ca un accesoriu de gatit multifunctional, aceasta tigaie permite utilizari variate, de la tocane, fripturi pana la prajituri, tarte si paine. Proiectata pentru utilizare intensa, aceasta tigaie care functioneaza si precum un cuptor olandez cu ajutorul capacului este perfecta pentru prepararea alimentelor si in puburi, cafenele sau restaurante.

Tigaie multifunctionala

Tigaia propriu-zisa poate fi folosita pentru prajire in profunzime, iar capacul inovator ca model poate fi folosit ca o tigaie mai putina adanca, pentru frigere sau prajire rapida. Cu capacul pus peste tigaie, tot ansamblul functioneaza excelent ca un cuptor olandez.

Fabricata din fonta

Vasele de gatit din fonta sunt ustensile de bucatarie create cu mai bine de un mileniu in urma, dar bucurandu-se si astazi de aceeasi popularitate ca atunci cand erau folosite pentru pregatirea meselor cu secole bune inaintea noastra. Fonta este unul dintre doar cele doua metale compatibile cu plitele cu inductie. Este de neegalat in retinerea caldurii si chiar in procesul de incalzire in sine.

Poate fi folosita prin expunere la o diversitate de surse de caldura

In cuptorul de acasa, pe aragaz, pe gratar sau la focul de tabara. Tigaia poate fi utilizata cu expunere la diferite surse de caldura, inclusiv plite si cuptoare cu gaz, electrice, cu inductie sau din sticla ceramica. Atunci cand o folositi pe suprafete de sticla, aveti grija sa nu o deplasati prin alunecarea sa pe plita pentru ca exista riscul sa se zgarie suprafata. Fonta asezonata din productie poate fi, de asemenea, utilizata pe gratar cu carbuni sau la foc in aer liber. Incepeti incalzirea tigarii la o temperatura scazuta si cresteti treptat temperatura pana la un nivel mediu sau ridicat. Dupa ce terminati de gatit, nu uitati niciodata sa luati tigaia de pe plita.

Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta.

Patina neagra pe care i-o confera tigaii procesul de „asezonare“ din fabrica este, de fapt, ulei vegetal care a fost supus prelucrarii termice dupa ce tigaia a iesit din matrita individuala de nisip. Acest strat de ulei este o aplicare functionala, nu una de simpla cosmetizare.

Tigaia trece agatata prin pulverizatorul electrostatic si prin cuptoarele industriale, fiind supusa arderii la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru ii permite uleiului sa patrunda profund in porii fierului, ceea ce genereaza un strat subtire de finisaj. Ca urmare a acestui tratament antiaderent, este posibil sa vedeti un punct de ulei la aparand la capatul de la manerul tigaii. Daca este vizibil, va putea fi indepartat prin frecare cu degetul, lasand in urma un punct maro. Nu va faceti griji, acolo nu este rugina, ci un punct din stratul antiaderent de culoare maro, indicand stadiul de conditionare a lacului. De fapt, aceasta este culoarea fontei supuse acasa acestui proces de „asezonare” prin folosirea sa repetata. Punctul acela maroniu se va face negru dupa mai multe utilizari.

  • Stratul antiaderent din fabrica face ca tigaia sa poata fi folosita imediat dupa cumparare.
  • Poate fi introdusa in siguranta si in cuptor.
  • O puteti folosi pe toate suprafetele de gatit, pe gratare si la focuri de tabara.
  • Ideala in sezonul rece, atunci cand gatitul outdoor nu este la fel de accesibil.
  • Puteti sota, gati in profunzime, praji sau coace alimentele.
  • Este produsa in SUA.

Utilizare si intretinere

  • Desi tigaia vine „precondimentata“ pentru a preveni lipirea alimentelor, gatitul da cele mai bune rezultate atunci cand tigaia este pulverizata sau acoperita cu un strat subtire de ulei vegetal inainte de utilizare.
  • Dupa gatire, recomandam curatarea sa cu o perie mai aspra de plastic si cu apa calda.
  • Nu se recomanda utilizarea detergentului de vase sau a masinii de spalat vase si agentii de curatare pe baza de detergenti nu ar trebui folositi deloc.
  • Uscati tigaia cu prosoape de hartie imediat dupa spalare si aplicati cu pensula un strat subtire de ulei cat tigaia inca isi pastreaza caldura de la gatit.
BRAND: Lodge  | SKU: L-LCC3  | PRODUCT ID: 2291  | EAN: 0075536353005
Tip alimentare
Gaz
Compatibilitate
Compatibil cuptor
Continut set/pachet
2 x Tigaie
Culoare
Negru
Diametru (cm)
26 cm
Forma
Rotund
Greutate (Kg.)
6 Kg
Material
Fonta
Numar de piese
2
Tip
Set
Strat antiaderent
Da
Sursa de caldura
Gaz
Brand originar din
SUA
Tip vas
Cu capac
Tip maner (toarta)
Fix
Produs
Universala
Lungime
42 cm
Latime
26.7 cm
Inaltime
12 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Nu
Thermo-spot
Nu

Asezonare Lodge (559.19KB)

Lodge - Totul despre asezonare

Lodge LCC3 Cast Iron Combo Cooker, Pre Seasoned, 3
Lodge LCC3 Cast Iron Combo Cooker, Pre Seasoned, 3
How to Clean a Cast Iron Skillet
How to Clean a Cast Iron Skillet
Minunate
rating 5
Am gătit cartofi gratinați și au fost gata în mai puțin de jumătate din timpul necesar de obicei, iar gustul a fost extraordinar. Mi-era teama ca se va curăța greu, dar a fost foarte ușor, doar cu apa si peria si final cu buretele. Foarte utile sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere. Sper sa reusesc sa le păstrez toata viața.
Fonta- the new old
rating 5
Aveam numai recenzii bune de la
Persoane care au cumparat si gatesc la fonta de multi ani. Tot ce au spus e adevarat. Fonta e cu totul si cu totul altceva la mancare. Absolut orice mancare faci la fonta e mult mai buna. Am ales combo ul pentru ca am vrut doua tigai. Vita iese demential si fata de alte tigai nu miroase!! Orice mancare faci nu mai miroase, in sensu ca e un miros fin, nicidecum nu stai cu geamurile deschise ore. Necesita putin ulei. Daca inveti cum sa ai grija de ea, tigaia e pe viata, batranii aveau dreptate. E nevoie de putin studiu pt ea, dar dupa cateva gatiri se invata. Ah, cel mai important e ca orice mancare dureaza mult mai putin de facut, daca la cuptor ai tine cartofii o ora, la fonta timpul e de 15 minute. Am ales Lodge pentru ca au experienta mare in asa ceva si multi oameni le folosesc.
Produse de calitate
rating 5
Livrare prompta
Super incantata
rating 5
\"Capacul\" cred ca va deveni tigaia mea favorita. Am facut deja de 2 ori pizza in ea (prima etapa pe foc, sa se faca crusta, a doua etapa in cuptor pana se coace aluatul), a iesit genial, mie imi place crusta crocanta. Tigaia inalta e foarte buna pentru limitat zona de stropit cu ulei cand pui ceva la prajit in ulei incins. Chiar imi doream o tigaie Lodge, am deja un dutch oven Le Creuset si unul Staub, fonta e foarte versatila.
Super calitatea :)
rating 5
Super calitatea :) Setul aceasta este perfect pentru coacerea coacerea pâinii.
Foarte multumit.
rating 5
Un produs de foarte buna calitate. Asezonata si intretinuta corect devine vedeta in bucatarie. Foarte multumit atat de comanda cat si de livrare.
Super combo
rating 5
Atat doua tigai cat si tigaie adanca cu capac, sunt si usor si depozitat, intretinut, curatat si gatitul e o placere. Fac cam tot in tigaile astea si nu ma satur sa le folosesc. Super fain ca vin si cu instructiuni si recomandari pentru utilizare sau situatii diverse. Recomand cu entuziasm, ca o investitie pe termen lung.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă