Lista de produse Feuermeister
Gama Feuermeister consta din manusi de gratar de calitate superioara si din sorturi din piele premium. Feuermeister fabrica manusi de protectie la gratar pentru piata profesionala din 1919 si s-a impus ca un must-have absolut pentru fanii produselor de top pentru gratar! Feuermeister calitate germana la un pret competitiv.

Feuermeister inseamna, in primul rand, manusi premium pentru gratar, care sunt de doua tipuri, si anume manusile negre de aramida si manusile din piele rosie. Fie ca optati pentru varianta rosie sau pentru cea neagra, cu aceste manusi de la Feuermeister achizitioneati un produs de foarte buna calitate. Manusile premium de la Feuermeister respecta cele mai recente standarde NEN-EN388 (de abraziune, taiere, rupere) si NEN-EN477 (rezistenta la caldura si rezistenta la foc)! Este recomandat sa tineti cont de aceste principii atunci cand comparati si cumparati manusi pentru gratar! Nu toate marcile au aceste avantaje, care au devenit norme in toata Europa in aprilie 2018!

Sorturile din piele premium de la Feuermaster sunt fabricate din piele de vaca de inalta calitate (prelucrata corespunzator in tabacariile germane), cu prinderi si catarame solide si robuste, cu nituri de calitate si cusaturi duble. Un sort de la Feuermaster va dura o viata! Sorturile Feuermaster sunt disponibile in patru culori, si anume coniac, antracit, rosu si negru. Sorturile foarte la moda rosii si negre sunt confectionate din piele nappa (stratul superior al pielii de vaca) foarte moale, dar si rezistenta la zgarieturi si care a fost tratata pentru a face sortul rezistent la murdarie. Variantele de culoare coniac si antracit sunt confectionate din piele mai groasa si de foarte buna calitate si au un aspect placut estetic si robust!

Cu accesoriile premium din piele de la Feuermeister va bucurati de produse deosebit de frumoase, durabile si functionale!

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă