Manusi din bumbac si silicon pentru gratar Premium Feuermeister 70023300P10 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Manusi din bumbac si silicon pentru gratar Premium Feuermeister 70023300P10

299
199,00 lei
rating Niciun review
70023300P10
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania
Manusile din bumbac si silicon Premium de la Feuermeister, de culoare neagra, sunt respirabile, dar si foarte rezistente la caldura datorita fibrelor de nomex, care este un material meta-aramid ignifug dezvoltat la inceputul anilor 1960 pentru echipamentele d eprotectie individuala la contactul cu flacara deschisa.

Fac parte din cea de-a doua generatie de manusi de gratar dezvoltate de brandul Feuermeister. Manusile de protectie termica duble si tricotate fara cusaturi se impun prin manopera de calitate superioara. La exterior, manusa este formata din stratul respirabil de aramid/nomex negru, rezistent la caldura, iar captuseala interioara este realizata din tesatura fina de bumbac in proportie de 80% si de poliester in proportie de 20%, pentru un confort optim. Stratul extern rezistent la caldura are si proprietati antiderapante. Pentru manevrabilitate optima, manusile sunt prevazute pe ambele parti cu o aplicatie din silicon, rezistent la caldura, pe care este implicat si logotipul Feuermeister. Siliconul aplicat pe ambele parti le confera manusilor si o nota eleganta.

Caracterul practic al manusilor vizeaza si proprietatile lor lavabile. Manusile nu isi pierd nimic din eleganta sau durabilitatea pe termen lung, chiar si dupa utilizari si spalari repetate. Manseta tricotata, care este conceputa in mod deliberat foarte lunga, asigura o protectie perfecta a antebratului la contactul cu caldura si scanteile. Marca distinctiva FEUERMEISTER este cusuta pe o eticheta tesuta, aplicata pe partea laterala a manusii. O bucla suplimentara din bumbac cusut pe laterale face ca perechea de manusi sa poata fi agatata in siguranta de gratar. Intr-o simbioza perfecta intre functionalitate si aspect, manusile acestea de gratar sunt robuste si moderne in acelasi timp.

Rezistenta la caldura pe termen scurt este asigurata pana la 500 grade C. Manusile de gratar cu protectie termica sunt conforme cu noul regulament 2016/425 privind EIP (echipamentele de protectie individuala) si au fost certificate conform EN 388 si EN 407 de catre un organism de testare notificat. In acord cu standardul EN 407, manusile de protectie termica au fost chiar certificate a corespunde celui mai inalt nivel de performanta 4,  facand astfel fata la temperaturi de pana la 350 grade Celsius si fiind rezistente la temperaturi de pana la 500 grade Celsius pentru o perioada scurta de timp, ceea ce va confera siguranta in orice situatie.

Manusile sunt disponibile in urmatoarele marimi: marimea 8 (S), pentru femei si pentru barbatii cu maini mai mici, marimea 10 (L/XL), ca standard pentru barbati, si marimea 12 (XXL) pentru barbatii cu maini foarte mari. Desigur, mănușile din silicon pentru grătar de la Feuermeister au si caracter multifunctional, deoarece pot fi folosite și ca mănuși de făcut focul în șemineu, de cuptor, de copt și de bucătărie, în general. Ambalate in cutia-cadou perfecta, acestea va ofera o bucurie complexa a simturilor, vizuala si tactila in egala masura.

Specificatii:

  • Material: la exterior, manusa este formata din stratul respirabil de aramid/nomex negru, rezistent la caldura, iar captuseala interioara este realizata din tesatura fina de bumbac in proportie de 80% si de poliester in proportie de 20%, pentru confort optim
  • Cadoul perfect pentru iubitorii gratarelor, intregit si de ambalajul special conceput in acest sens
  • Ofera protectie termica deosebita, sunt rezistente la uzura si au caracter multifunctional
  • Protectia este garantata de respectarea directivelor in vigoare privind echipamentele de protectie individuala
  • Echipate cu o bareta suplimentara din bumbac pe laterale, pentru a fi agatate de gratar
  • Disponibile in 3 marimi: 8 sau S, de dama, 10 sau L/XL, ca standard de barbati, si 12 (XXXL)
  • Dimensiuni: 30 cm lungime pentru marimea 8, 32 cm lungime pentru marimea 10 si 33,5 cm lungime pentru marimea 12
BRAND: Feuermeister  | SKU: 70023300P10  | PRODUCT ID: 3233  | EAN: 4260516340052
Culoare
Negru
Tip
Protectie gratar
Brand originar din
Germania
Produs
Manusi barbecue
Garantie
12 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Necesita asamblare
Nu

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă