Sort din piele pentru gratar Premium Feuermeister rosu L 95 x 70 cm 8701040202 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Sort din piele pentru gratar Premium Feuermeister rosu L 95 x 70 cm 8701040202

299
1.099,00 lei
rating Niciun review
8701040202
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Sortul din piele naturala pentru gratar de la FEUERMEISTER pentru evenimente de gratar spectaculoase si in siguranta este disponibil in diferite culori / modele si poarta insemnele calitatii germane dovedite de compania Feuermeister inca din 1919 in ceea ce priveste prelucrarea și fabricarea produselor naturale din piele tabacita.

Fidel motto-ului companiei Feuermeister, „Suntem puternici pentru siguranta dvs.!”, sortul din piele cu aspect antichizat protejeaza impotriva caldurii radiante de la afumatoare, gratar cu carbune si de la toate tipurile de gratare cu gaz. Pielea din care este confectionat sortul pentru gratar protejeaza impotriva scanteilor si grasimii si poate fi spalata in orice moment.

Sortul este disponibil in trei marimi, in functie de dimensiunile purtatorului. Fiecare sort este livrat intr-un ambalaj special din bumbac, cu inchidere cu snur.
In procesul de tabacire a pielii, acordam atentie utilizarii agentilor de tabacire ecologici. Aspectul neted si fara varsta al pielii de calitate superioara si certificata corespunzator, provenita de la bovine din muntii germani, transforma un accesoriu al gratarului intr-o emblema a elegantei.

Mirosul caracteristic al pielii si senzatia tactila unica ofera pasionatilor de gratar cea mai stilata si mai placuta experienta de gatit. Toate aplicatiile metalice sunt fara plumb si nichel. Substantele si alergenii care sunt periculosi pentru sanatate au fost complet evitati.

Cusut, nituit si complet proiectat si fabricat in regiunea inferioara a Rinului, in Germania, sortul din piele pentru gratar este un produs „fabricat in Germania”, pentru o experienta culinara placuta si de lunga durata.

O protectie pentru gat din piele nappa ofera confort suplimentar. Desigur, cureaua de pe gat, precum si talia sau centura sunt impodobite cu o catarama din fier, cu aspect de alama veche si ambele pot fi adaptate individual, in functie de marimea fiecarui maestru al gratarului.

Doua buzunare cusute si nituite pot fi folosite pentru accesorii de gratar sau de gatit. Cureaua laterala, la nivelul taliei, va ofera posibilitatea de a tine un prosop sau o teaca de cutit pentru gratar.

Specificatii:

  • Disponibil in diferite culori / modele
  • Aspect de piele tabacita antichizata
  • Protectie impotriva caldurii radiante de la afumatoare, gratar cu carbune si de la toate tipurile de gratare cu gaz si impotriva murdariei
  • Posibilitate de curatare prin spalare
  • Aplicatii metalice fara plumb si nichel
  • Buzunare aplicate si nituite, pentru accesorii
  • Cureaua de pe gat si de la nivelul taliei pot fi adaptate dupa dimensiuni
  • Culoare: rosie
  • Dimensiuni: 95 cm lungime x 70 cm latime
  • Marimea L
BRAND: Feuermeister  | SKU: 8701040202  | PRODUCT ID: 3237  | EAN: 4260516340366
Culoare
Rosu
Material
Piele naturala
Brand originar din
Germania
Produs
Sort grill
Garantie
12 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Destinat pentru
Barbati
Necesita asamblare
Nu
Imprimeu
Uni
Premium
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă