Tenda 2.5m x 2.5m Prelata Campervan DD Hammocks Olive Green - 707273931733 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Tenda 2.5m x 2.5m Prelata Campervan DD Hammocks Olive Green - 707273931733

299
525,00 lei
rating Niciun review
707273931733
Nou
Disponibil in showroom
Necesită montaj
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Tenda 2.5m x 2.5m Prelata Campervan DD Hammocks Olive Green - 707273931733
Deschideti o lume cu totul noua de aventura cu prelata DD Campervan - un sistem de copertine usor conceput pentru a fi folosit cu rulota.
Prelata DD Campervan are atat borduri de 6 mm, cat si 8 mm - in timp ce prelata a fost proiectata si testata in jurul unui VW California T6.1, se va potrivi oricarei furgonete/marchiza cu un canal de borduri de 6 mm/8 mm.
Prelata poate fi folosita ca marchiza de sus, infilata direct prin sina de copertine din partea stanga a camionetei (8 mm la VW) sau ca perete lateral impreuna cu copertina incorporata (6 mm) . Sau pentru adapost pe ambele parti.
Simplu de configurat
Deasupra: Odata atasata la duba, marginea exterioara a prelatei necesita 2 x stalpi pentru sprijin (daca prelata este folosita deasupra capului), desfacuti pentru a oferi stabilitate. Un al treilea stalp optional poate fi plasat in centrul prelatei, pentru a oferi mai mult spatiu pentru cap si pentru a ajuta la scurgerea apei in zilele umede*. Intregul proces dureaza doar cateva minute, lasandu-va liber sa va bucurati de relaxare.
Peretele lateral: Daca este folosit ca perete lateral, pur si simplu introduceti prelata in canalul de pe marginea copertinei, scoateti in afara partea de jos si atasati partile laterale de cadrul marchizei pentru a o fixa pe loc.
Protectie UV50+
Pe langa faptul ca ofera protectie impotriva intemperiilor datorita impermeabilizarii sale de 3000 mm, blocheaza si peste 98% din razele UV daunatoare. O solutie ideala pentru calatorii in clima calda sau pentru a va relaxa afara in zilele insorite lungi si luminoase
Usoare si compacte
Cantarind putin peste 1 kg si strangand mult mai putin decat alte copertine dedicate, il puteti monta cu usurinta in rulota dvs. fara a ocupa spatiu pentru si mai mult echipament de aventura!
Pentru Ghid de instalare a Tendelor & Prelatelor > Click Aici <
Nota!
 Acest produs necesita stalpi suplimentari pentru sustinerea colturilor exterioare si a acoperisului. Va recomandam Stalp modular metalic DD -2.2m  sau Stalp telescopic aluminiu DD -2.2m
Caracteristici:
- Dimensiune 2,5 m x 2,5 m
- Culoare verde olive
- Greutate 1120 g (exc. cuie)
- Doua dimensiuni de margele - 6 mm si 8 mm
- Poate fi folosit ca marchiza suspendata sau ca perete lateral pentru copertinele premontate
- Complet rezistent la furtuni - 3.000 mm
- material de protectie UV50+
- Include catarame reglabile pentru atasarea la ramele copertinei
- Suportat cu 2 stalpi - 1 pe fiecare colt si al treilea stalp central optional (se vinde separat)
Coletul Contine:
- Prelata
 Garantie 24 luni

BRAND: DD Hammocks  | SKU: 707273931733  | PRODUCT ID: 4305  | EAN: 707273931733
Brand originar din
Scotia
Garantie
12 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă