Scarificator pentru gazon RLE 240.0 - 1

Scarificator pentru gazon RLE 240.0

RLE 240.0
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Scarificarea este o parte importanta a ingrijirii regulate a gazonului pentru a ajuta apa, aerul si nutrientii sa ajunga in sol. Un gazon care, in ciuda unei fertilizari suficiente, devine in mod regulat mat si este presarat cu buruieni sau muschi poate semnala un sol foarte argilos sau o utilizare intensa. In acest caz, este recomandabil sa se scarifice gazonul in mod regulat.

Cu scarificatorul electric de gazon STIHL RLE 240.0 puteti scarifica si curata peluze de dimensiuni mai mici cu mare usurinta. Motorul sau electric va permite sa eliminati muschiul si tesutul cu zgomot si impact minime asupra mediului. Dvs. decideti cat de frecvent va scarificati gazonul. Lamele ascutite de pe unitatea de scarificare fac taieturi in gazon, permitand aerului, apei si nutrientilor sa patrunda pana la radacini mai eficient. Pentru a pieptana butasii si garniturile de plante de pe suprafata gazonului, fara a face taieturi in gazon, se folosesc ghearele cu arc ale rolei de aerare. Puteti schimba cu usurinta cele doua role in doar cativa pasi. Scarificatorul electric ofera o curatare eficienta datorita latimii de lucru de 34 cm si este extrem de usor de utilizat datorita greutatii sale reduse si a rotilor cu rulare lina. STIHL RLE 240 are, de asemenea, o carcasa polimerica usoara, dar robusta. In plus, ghidonul pliabil si manerul de transport de pe partea frontala fac miscarea si utilizarea acestuia foarte usoare.

Datorita echiparii cu motor electric, aeratorul de gazon electric STIHL RLE 240.0 isi face treaba in liniste, fara emisii si in mod ecologic. Dispozitivul practic de colectare a ierbii poate contine pana la 50 l de resturi vegetale.

Echipare si functii:

Cilindru de aerare: cilindrul de aerare indeparteaza muschiul de suprafata cu ghearele sale, fara a face taieturi in gazon. Poate fi folosit pe modelul STIHL RLE 240.0 in loc de unitatea de scarificare. Poate fi instalat folosind instrumente standard.

Unitate de scarificare: unitatea de scarificare a scarificatoarelor de gazon STIHL este echipata cu lame robuste si fixe. Lamele ascutite aerisesc efectiv gazonul.

Roti cu rulare lina: rotile usoare de rulare ale scarificatoarelor de peluza STIHL sunt echipate cu un model de tractiune si stabilitate directionala a benzii de rulare. Acest lucru face ca scarificatoarele sa fie usor de manevrat in timpul aerarii gazonului si le confera o manevrabilitate optima.

Adaptarea adancimii de lucru: adancimea de lucru a lamelor poate fi reglata in sase etape, utilizand manerul rotativ ergonomic ca forma de pe carcasa. Atat unitatea de scarificare, cat si rola de aerare a scarificatoarelor de gazon STIHL pot fi adaptate pe teren si pot fi coborate sau ridicate cu ajutorul comutatorului rotativ.

Tensiunea usoara a cablurilor integrate: solutia integrata de reglare a tensiunii cablurilor fixeaza bine cablul prelungitor la combinatia comutator / stecher pe scarificatoarele electrice de gazon STIHL, preintampinand astfel deteriorarea cablului.

Maner de transportat: carcasa scarificatorului de gazon STIHL are un maner integrat pentru transport. Manerul poate fi folosit pentru a inclina sau incarca masina cu usurinta. Manerul de transport actioneaza de asemenea ca un dispozitiv de protectie impotriva impactului si protejeaza carcasa scarificatorului atunci cand utilajul intra in contact cu obstacolele de pe gazon.

Carcasa din polimer: carcasa polimerica a scarificatoarelor de gazon STIHL este realizata dintr-un polimer deosebit de robust. Materialul este rezistent la impact, precum si la caldura si la actiunea razelor UV.

Ghidon pliabil: datorita ghidonului pliabil, scarificatoarele de gazon STIHL pot fi usor curatate si depozitate in mod cat mai compact.

Specificatii tehnice:

  • Putere nominala: 1.400 W
  • Suprafata peluzei (pana la): 500 mp
  • Latime de lucru: 34 cm
  • Nivelul de presiune sonora masurat LpA: 78 dB (A)
  • Valoarea vibratiei ahw: 5,8 m / s²
  • Greutate: 16 kg
  • Adancimea de lucru: (pana la) 15 mm
  • Nivelul de putere acustica garantat LwA: 94 dB (A)
BRAND: Stihl  | SKU: RLE 240.0  | PRODUCT ID: 3326  | EAN: 62910115615
Brand originar din
Germania
Produs
Scarificator
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit

Manual RLE 240.0 (9.31MB)

Manual de utilizare Stihl RLE 240.0

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă