
Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
- Doar online
- -1.000,00 lei
- Livrare gratis
- -7%
Sună: 0724 862 861
Departe de a semana cu un gratar obisnuit, gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 20" Texas Classic, de calitate superioara, este un sistem de gratar cu care puteti frige, praji, afuma, coace alimente sau gati atat direct, cat si indirect.
Versiunea extinsa cu o zona mai mare pentru gratar ofera mai mult spatiu pentru vasele de gatit si pentru prepararea garniturilor, fiind formata dintr-un cadru cu doua compartimente sudate si echipata cu raft frontal suplimentar. Suprafata de gatit este atasata la camera de foc.
Gratarul deosebit de stabil, cu roti solide din fier, va va oferi o experienta autentica de gen. Afumatoarea cu aspect rustic impresioneaza prin multe detalii practice, cum ar fi o suprafata deosebit de mare de gatit, zona de depozitare, o camera de foc solida din fier, o plita deasupra camerei de foc sau un termometru din metal cu care este echipata camera de gatit, astfel incat sa puteti obtine cu usurinta rezultate excelente la gratar si experiente papilare unice. Datorita peretilor grosi din otel, afumatoarea pastreaza caldura deosebit de mult timp. Cu ajutorul termometrului integrat, puteti urmari oricand temperatura din interior. Puteti face foc cu lemn sau cu carbuni.
Aspectul special al gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque este sistemul ingenios cu doua camere, care face posibila reducerea timpului de gatire. La temperaturi de 90 pana la 130 de grade Celsius, alimentele sunt gatite indirect pentru o perioada mai lunga de timp.
Modul de constructie elimina si problema grasimii care se scurge in foc si arde – va propunem o experienta culinara sanatoasa pentru intreaga familie.
Calitatea pentru generatii intregi este evidentiata si de materialul de fabricatie. Joe's BBQ Smoker a fost fabricat din otel gros, sablat si acoperit cu o vopsea rezistenta la caldura, de inalta calitate.
Manopera de calitate si designul bine gandit sunt evidente si in multitudinea detaliilor. Rotile au fost taiate din teava de fier, ceea ce asigura un nivel deosebit de ridicat de stabilitate si concentricitatea fara cusur a acestora.
Cu ajutorul acestui gratar puteti coace, afuma si gati obtinand un gust de neegalat. Chiar si zeii gratarului, precum Joe Davidson – fondatorul „Oklahoma JOE“ si de 3 ori campion mondial la gratar –, folosesc modelele JOE's Barbeque Smokers si sunt entuziasmați de ele.
Otelul este prelucrat si indreptat manual, astfel incat sa nu existe riscul de ranire din cauza marginilor ascutite. Inainte de a aplica vopseaua germana de calitate, rezistenta la caldura de pana la 850 grade Celsius, toate piesele sunt sablate pentru a garanta aderenta optima a vopselei. Elementele de ventilatie si manerele sunt prinse cu suruburi metalice. Acest lucru faciliteaza inlocuirea lor chiar si dupa ani intregi.
Singurul dezavantaj il vedem in faptul ca asemenea „sisteme” probabil chiar dureaza generatii.
Indiferent ca este vorba despre terasa sau gradina, hotel sau restaurant, catering sau Street Food Festival, folosind modelul JOE's Barbeque Smoker puteti pregati cate ceva pentru toate necesitatile si gusturile.
Modelele JOE's Barbeque Smoker sunt testate TUV si au marca Geprufte Sicherheit (GS). Distractie sigura la gratar pentru intreaga familie.
Date tehnice
METODE DE GATIRE
Pe gratar (90-160 grade C)
Focul arde in camera de foc atasata lateral si puteti pregati preparate delicioase la o temperatura scazuta. Utilizati lemn de fag ori de cate ori este posibil. Lasati deschis capacul camerei de foc si rezultatul este unic. Gata cu alimentele uscate, gata cu fumul dat de arderea grasimilor, plus ca nu este necesara intoarcerea alimentelor pe gratar, acestea vor avea un gust aparte si vor fi extrem de suculente.
Gatire indirecta pe grill (160-300 grade C)
Pregatiti alimentele „ca pe gratar”, dar in lateral (cu capacul camerei de foc inchis), la o temperatura foarte ridicata.
Afumare (60-90 grade C)
Jarul este utilizat in acelasi mod ca si in cazul gatirii pe gratar, cu exceptia faptului ca toate orificiile de evacuare sunt inchise si se genereaza mult fum. Prin selectarea tipului de lemn puteti determina intensitatea fumului si implicit gustul alimentelor.
Gatire pe grill (160-300 grade C)
Jarul (lemn sau carbune) este situat chiar sub alimentele care urmeaza sa fie preparate la gratar.
Pe foc direct
Puteti pregati tot felul de preparate in oale, tigai si cratite pe plita, in camera de gatit si pe gratar. In gama noastra de accesorii veti gasi o selectie bogata de articole traditionale din fonta Lodge.