Lista de produse Lillie's Q

Pentru a vă oferi cele mai bune sosuri și condimente pentru grătar, Lillie's Q a selectat cu grijă ingrediente de calitate, fără produse modificate genetic, fără gluten, fără lactate și fără nuci, îndulcite fără sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză.

Servirea unor preparate la grătar care respectă tradițiile regiunii americane sudice, oferind în același timp arome unice și inovatoare, este o artă în sine. Urmând tradiția fondatorului mărcii, bunica lui Charlie McKenna, parte dintr-o familie cu pasiune constantă pentru preparatele la grătar și dedicată artei culinare, compania Lillie's Q a ajuns să stăpânească această artă gastronomică.

Chef Charlie McKenna, campion mondial al grătarelor, a deschis restaurantul Lillie's Q în iulie 2010 în Chicago, numit după bunica sa Lillie, care l-a învățat arta gătitului specific Sudului Statelor Unite în orașul natal Greenville, Carolina de Sud. Obiectivul era simplu: să creeze o experiență culinară inspirată din sud, fidelă tradițiilor regionale și reinterpretată prin arome unice, autentice și delicioase. Și de atunci nu s-a mai oprit.

Crescând în Greenville, Carolina de Sud, Charlie McKenna a învățat de foarte devreme arta adevăratului grătar din Sud. Bunica Lillie a avut grijă de asta. După ce a studiat la Florida State University, McKenna a absolvit Culinary Institute of America din New York în 2000. Apoi a lucrat ca bucătar sub îndrumarea legendarului Norman Van Aken în Florida, înainte de a deveni ajutor de chef la două dintre restaurantele de patru stele din Chicago: Tru și Avenues din The Peninsula Hotel.

Consulta catalogul Lillie’s Q 2025 aici

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă