Tava rotativa Susie Wenko Black Outdoor Kitchen 55098100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Tava rotativa Susie Wenko Black Outdoor Kitchen 55098100

299
100,00 lei
rating Niciun review
55098100
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Tava rotativa Susie Wenko Black Outdoor Kitchen 55098100

BLACK OUTDOOR KITCHEN by WENKO - acestea sunt produsele inteligente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria dvs. de exterior pentru gratare, brunch-uri si picnicuri. Cu ustensilele din gama Black Outdoor Kitchen, WENKO va ofera un pachet complet de accesorii pentru gatit, gratar si bucatarie, care fac ca bucataria dvs. in aer liber sa fie si mai functionala. Black Outdoor Kitchen de la WENKO inseamna echipare optima pe toata linia. Gama de bucatarii de exterior include ajutoare excelente care, la WENKO, suntem convinsi ca vor adauga valoare absoluta bucatariei dvs. de exterior in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul. Incepand cu prepararea mancarii si pana la transportul preparatelor la masa, totul devine mai usor, asa cum si trebuie sa fie, astfel ca deplasarile frecvente in bucatarie sunt de domeniul trecutului. De la prepararea si pregatirea fara efort a mancarii pentru gratar, accesul usor la mirodenii, boluri si farfurii, servirea atractiva a mancarii, accesorii utile si o curatare mai rapida, totul este inclus in gama Wenko. Un avantaj deosebit: selectia de articole din gama se completeaza reciproc in mod minunat - incercati si echipati-va bucataria in aer liber cu cat mai multe dintre articolele Black Outdoor Kitchen de la WENKO!

Tava mare pentru gratar este asezata, oaspetii iau loc si, dintr-o data, incepe agitatia schimbului de sosuri si condimente. Ceea ce pare amuzant la inceput poate deveni repede enervant in timpul mesei. Insa datorita mesei rotative practice, este acum mult mai usor pentru fiecare invitat sa obtina ingredientul dorit - fara a fi nevoit sa deranjeze de fiecare data persoana care sta langa el. Tava rotativa este, de asemenea, o adevarata imbunatatire pentru interior. Fie ca este vorba de ghivece cu ierburi proaspete, de shakere de condimente sau de boluri mici pentru gustari: Tava este fericita sa prezinte ceea ce are de oferit chiar si pe suprafete mici sau in dulapuri si uneori realizeaza un tur de onoare in acest sens. Pentru a se asigura ca niciun ingredient nu paraseste involuntar locul de masa, tava prezinta o margine suficient de inalta. Cele doua locasuri de prindere din bordura permit transportarea in siguranta a unei tavi complet incarcate. Fabricata din metal acoperit cu pulbere, tava atrage atentia prin finisajul sau negru mat. Suprafata practica de depozitare, cu diametrul de 26 cm si inaltimea de 6 cm, ofera suficient spatiu pentru accesoriile de bucatarie si pentru gratar. Fiind o tava de exterior incercata si testata, Susie este foarte robusta si usor de curatat. Fie ca este vorba de stropi de grasime, resturi de branza la gratar sau sos pentru gratar: metalul acoperit cu pulbere poate fi sters fara efort daca se murdareste si este imediat gata de reutilizare dupa fiecare eveniment.

Specificatii:
  • Tava rotativa la 360° ofera o imagine de ansamblu pe masa
  • Utilizare flexibila in interior si in exterior
  • Fabricat din metal robust, acoperit cu pulbere, de culoare neagra
  • Face parte din seria Black Outdoor Kitchen (bucatarie de exterior)
  • Dimensiuni: 26 cm diametru x 6 cm inaltime
  • Culoare: negru
  • Material: otel inoxidabil
BRAND: Wenko  | SKU: 55098100  | PRODUCT ID: 4978  | EAN: 4008838395455
Culoare
Negru
Diametru (cm)
26 cm
Forma
Rotund
Material
Inox
Tip
Set
Brand originar din
Germania
Produs
Set
Inaltime
6 cm
Garantie
12 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă