Set 2 placi din lemn de cedru pentru gatire la gratar Char-Broil 140769 - 1

    Set 2 placi din lemn de cedru pentru gatire la gratar Char-Broil 140769

    69,00 lei
    140769

    Placile de cedru sunt ideale pentru grill pentru ca va ajuta sa evitati expunerea directa a alimentelor la flacara, adaugand aroma de lemn si pastrand, totodata, aromele naturale ale carnii. Placile de cedru de la Char-Broil reprezinta accesoriul perfect de gatire a somonului, dar si a altor tipuri de peste, legume, fructe si chiar branzeturi. Fiecare set contine cate doua placi rezistente din lemn de cedru.

    Cantitate
    În stoc
    • Plata la livrare (ramburs), online cu cardul (4 sau 12 rate fără dobândă) sau prin ordin de plată. Plata la livrare (ramburs), online cu cardul (4 sau 12 rate fără dobândă) sau prin ordin de plată.
    • Livrare rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Livrare rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare).
    • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

    Introduceti placile de cedru de la Char-Broil in kitul de gratar pentru a va bucura astfel de arome noi, indraznete cu prima ocazie. Utilizarea acestor placi rezistente din lemn de cedru va va feri carnea de expunerea directa la caldura grillului. Maestrii gastronomi folosesc aceste placi pentru a gati somonul si alte tipuri de peste, dar asta nu va rapeste bucuria de a descoperi tot felul de alte modalitati de a le folosi dupa propria inspiratie. Pentru rezultate optime, inmuiati placile in apa timp de 30 de minute inainte de utilizare. Dupa ce le puneti pe grill, lasati-le sa se incalzeasca pana veti vedea ca iese putin fum.

    • Setul contine doua placi de 29,8 cm in lungime x 13,3 cm latime x 0,79 cm inaltime
    • Sunt usor de utilizat cu grilluri de diferite marci sau dimensiuni

    Impresionati-va oaspetii cu aromele neobisnuite pe care vi le garanteaza gatirea somonului sau a altor tipuri de peste pe placi de cedru, dar puteti incerca sa gatiti pe ele si carnuri, branzeturi, legume sau chiar fructe, pentru arome noi si interesante.

    Avertisment: Ca si in cazul altor tipuri de lemn, arderea cu flacara a acestor placi de cedru poate avea ca rezultat degajarea de monoxid de carbon, funingine sau a altor biosubstante de ardere despre care se stie ca pot provoca fie cancer, fie toxicitate reproductiva.

    Cum sa gatiti cu ajutorul placilor de lemn

    Placi de lemn folosite pe grill! Toata lumea apeleaza la acest truc deoarece se evita astfel expunerea directa a alimentelor la caldura grillului. Placa serveste ca mijloc de protectie si ofera un plus de savoare alimentelor. Majoritatea apeleaza la placile de lemn pentru gatirea somonului sau a altor tipuri de peste, dar puteti experimenta gatitul la placa si cand e vorba de alte feluri de carne, de legume, fructe sau chiar branzeturi.

    1. Inmuiati placa in apa
    Inmuiati placa in apa timp de 30 de minute inainte de a o pune pe grill. Asigurati-va ca aceasta se scufunda complet in apa punandu-i deasupra o greutate ca sa nu se ridice la suprafata.

    2. Ungeti placa cu ulei
    In cazul in care gatiti fileuri de peste cu piele, ungeti fileul de peste cu ulei inainte de a-l pune pe placa.

    3. Condimentati placa
    In functie de alimentele pe care le gatiti, incercati diferite tipuri de placi de lemn netratat: cedru, stejar, arin, hicori, artar, cires si mar.

    4. Mentineti placa in stare corespunzatoare
    Folositi un pulverizator de apa pentru a stinge eventualele flacari prea mari in cazul in care placa ia foc.

    5. Gatire lenta indirecta
    Prin gatirea indirecta cu ajutorul placilor de lemn, pregatirea alimentelor va necesita mai mult timp pentru ca acestea nu vor fi expuse direct la foc, dar rezultatele vor fi si ele cu totul diferite de procedeul obisnuit de gatire pe grill. Daca aveti un grill cu gaz, reglati la jumatate caldura emisa de arzatoare. Daca aveti un grill pe carbuni, puneti carbunii doar pe una din suprafetele laterale ale grillului.

    6. Refolositi placa
    Puteti folosi o placa de gratar de doua sau de trei ori sau puteti elimina partile afectate de foc si sa l folositi ca aschii de lemn pentru afumare. Pentru refolosire, inmuiati pur si simplu placa in apa si depozitati-o intr-un loc curat si uscat. Nu folositi detergent de vase, pentru ca acesta poate contamina aroma de lemn.

    Sfat: Nu uitati sa inmuiati placa de cedru in apa dupa utilizarea sa pe grill deoarece o placa de lemn incalzita pastreaza urme de jaratic care se pot reaprinde.

    BRAND: Char-Broil  | SKU: 140769  | PRODUCT ID: 1717  | EAN: 5709193342366
    Culoare
    Natur
    Forma
    Dreptunghi
    Material
    Lemn
    Numar de piese
    2
    Produs
    Set
    Brand originar din
    SUA
    Lungime
    29.8 cm
    Latime
    13.3 cm
    Inaltime
    0.79 cm
    Transport
    29 RON
    Garantie
    1 luna
    Expediere
    1 zi lucratoare

    Clienții au mai cumpărat:

    Alte 4 produse din categorie:

    Înregistrare cont nou