Tigaie grill adanca patrata din fonta cu maner Lodge 26,7 cm L-8SGP3 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -80,00 lei
  • -24%

Tigaie grill adanca patrata din fonta cu maner Lodge 26,7 cm L-8SGP3

329,00 lei
299
249,00 lei Reducere 24%
rating Citește review-urile
L-8SGP3
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Tigaia grill din fonta de la Lodge imprima urme adanci de gratar pe alimentele voastre preferate, asemenea unui profesionist al restaurantelor. Sustine, de asemenea, gatitul dietetic, deoarece grasimea de pe alimente se scurge printre canelurile de pe fundul tigaii.

Fonta este un mijloc de gatit multifunctional care face minuni cand vine vorba de retete pregatite pe indelete si de mancarurile voastre preferate. Fonta se preteaza la a fi folosita la foc de tabara, pe plita sau in cuptor si are rolul gati in tihna alimentele fara a le usca. Are proprietatea de a retine bine caldura, astfel incat carnea sa poata fi gatita in profunzime la temperaturi inalte, dandu-va totodata posibilitatea de a va pastra mesele calde pentru mai mult timp.

Indiferent ca sunt folosite in bucatarie sau la picnic, aceste tigai, practic, fara varsta ar trebui sa reziste generatii intregi. Confectionata din fonta, tigaia distribuie caldura uniform de la baza catre peretii laterali. Prin aspectul elegant pe care i-l confera culoarea neagra, tigaia grill din fonta va arata bine in toate bucatariile, asta pe langa faptul ca reprezinta si o sursa de fier alimentar.

La fel ca vasele din fonta pe care le foloseau bunicile noastre, si aceasta tigaie se numara printre cele mai bune ustensile de gatit de care am beneficiat vreodata. Avantajul unei suprafete de gatit antiaderente vine fara emanatiile posibil toxice ale vaselor de gatit cu suprafata antiaderenta tratata chimic.

Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta.

Compania americana Lodge si-a perfectionat procesul de fabricare a vaselor de gatit rezistente, din fonta, in cursul a mai bine de un secol de experienta. 

Canelurile tigaii grill patrate din fonta de la Lodge le permit grasimilor sa se scurga de pe alimente, lasand, totodata, urme adanci de gratar pe carne, legume si chifle. Patina neagra pe care i-o confera tigaii procesul de „asezonare“ din fabrica este, de fapt, ulei vegetal care a fost supus prelucrarii termice dupa ce tigaia a iesit din matrita individuala de nisip. Acest strat de ulei este o aplicare functionala, nu una de simpla cosmetizare.

Tigaia trece agatata prin pulverizatorul electrostatic si prin cuptoarele industriale, fiind supusa arderii la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru ii permite uleiului sa patrunda profund in porii fierului, ceea ce genereaza un strat subtire de finisaj. Ca urmare a acestui tratament antiaderent, este posibil sa vedeti un punct de ulei la aparand la capatul de la manerul tigaii. Daca este vizibil, va putea fi indepartat prin frecare cu degetul, lasand in urma un punct maro. Nu va faceti griji, acolo nu este rugina, ci un punct din stratul antiaderent de culoare maro, indicand stadiul de conditionare a lacului. De fapt, aceasta este culoarea fontei supuse acasa acestui proces de „asezonare” prin folosirea sa repetata. Punctul acela maroniu se va face negru dupa mai multe utilizari.

  • Stratul antiaderent din fabrica face ca tigaia sa poata fi folosita imediat dupa cumparare.
  • O puteti folosi pe toate suprafetele de gatit, pe gratare si la focuri de tabara.
  • Poate fi introdusa in siguranta si in cuptor.
  • Puteti sota, gati in profunzime, praji sau coace alimentele.
  • Ideala in sezonul rece, atunci cand gatitul outdoor nu este la fel de accesibil.
  • Este produsa in SUA.

Utilizare si intretinere

  • Desi tigaia vine „precondimentata“ pentru a preveni lipirea alimentelor, gatitul da cele mai bune rezultate atunci cand tigaia este pulverizata sau acoperita cu un strat subtire de ulei vegetal inainte de utilizare.
  • Dupa gatire, recomandam curatarea sa cu o perie mai aspra de plastic si cu apa calda.
  • Nu se recomanda utilizarea detergentului de vase sau a masinii de spalat vase si agentii de curatare pe baza de detergenti nu ar trebui folositi deloc.
  • Uscati tigaia cu prosoape de hartie imediat dupa spalare si aplicati cu pensula un strat subtire de ulei cat tigaia inca isi pastreaza caldura de la gatit.
BRAND: Lodge  | SKU: L-8SGP3  | PRODUCT ID: 1191  | EAN: 0075536335506
Tip alimentare
Gaz
Compatibilitate
Compatibil cuptor
Continut set/pachet
1 x Tigaie
Culoare
Negru
Diametru (cm)
26.7 cm
Forma
Patrat
Greutate (Kg.)
3.3 Kg
Inductie
Nu
Material
Fonta
Numar de piese
1
Tip
Tigaie
Strat antiaderent
Da
Sursa de caldura
Gaz
Brand originar din
SUA
Tip vas
Fara capac
Tip maner (toarta)
Fix
Produs
Grill
Lungime
43.5 cm
Latime
26.7 cm
Inaltime
4.5 cm
6.7 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19
Necesita asamblare
Nu
Thermo-spot
Nu

2019 Fan-favorite recipes (1.37MB)

From breakfast and fried chicken to beef stew and deep dish pizza, we gathered your favorite 5 recipes of 2019.

Asezonare Lodge (559.19KB)

Lodge - Totul despre asezonare

How to Clean a Cast Iron Skillet
How to Clean a Cast Iron Skillet
How to Restore Rusty Cast Iron Cookware
How to Restore Rusty Cast Iron Cookware
5 stars
rating 5
Best support guys
Excelent
rating 5
Foarte bun, produs de calitate
Excelent
rating 5
Dupa cativa ani de cautari si incercari, in sfarsit ceva care poate fi numit gratar
Super tigaie
rating 5
Este cea mai buna tigaie ever Este foarte grea dar cand se incinge isi face treaba de nota 10 cu felicitari Recomand Am facut pui, Ceafa de porc,muschiulet de porc Muschi de vita Legume Toate au iesit EXCELENT Nu o sa va para rau Face toti banii

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă