Set 2 chingi de ancorare tip lant Daisy pentru hamac DD Hammocks - 0707273932167 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Set 2 chingi de ancorare tip lant Daisy pentru hamac DD Hammocks - 0707273932167

299
110,00 lei
rating Niciun review
0707273932167
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Set 2 chingi de ancorare tip lant Daisy pentru hamac DD Hammocks - 
Curelele pentru copac DD Daisy Chain sunt concepute pentru a va oferi si mai multe optiuni atunci cand va suspendati hamacul; O prastie puternica, lata, de 3 m lungime, cu mai multe bucle de care poate fi suspendat hamacul.
Stim ca copacii au toate formele, dimensiunile si distanta, asa ca oferim curelele pentru arbori DD Daisy Chain pentru a ne asigura ca, oriunde ai merge, vei avea intotdeauna instrumentul potrivit pentru munca si vei gasi agatatul perfect.
Optiuni multiple pentru configurarea hamacului
Cureaua lunga de 3 m are o singura bucla la fiecare capat, cu 14 la celalalt - conceputa astfel incat sa puteti trece intregul lant de margarete prin bucla unica, odata infasurat in jurul unui copac intr-un stil „sufocat”. Acest lucru va ofera 14 bucle la capatul liber pentru a va fixa hamacul, pentru a se potrivi cu spatiul necesar pentru o agatare confortabila.
Aceste bucle sunt foarte intarite si potrivite pentru suportarea greutatii si sunt ideale atunci cand aveti nevoie de o lungime suplimentara la configuratia dvs. si eliminand nevoia ca cele doua capete sa se potriveasca (desi daca spatiul este intr-adevar ingust, il puteti infasura de mai multe ori si conectati cele 2 bucle de capat impreuna!)
DD Daisy Chain - Bretele pentru copac ofera si mai multe posibilitati de a-ti configura hamacul fara nici un nod, ramanand in acelasi timp usor si mic in dimensiunea pachetului.
Atunci cand este utilizat ca parte a unui sistem care implica chingi Whoopie, acesta ajuta la scurgerea apei in comparatie cu chingile standard - actionand ca un opritor de picurare pe vreme nefavorabila.
Caracteristici:
- Dimensiune 3 m x 2,5 cm
- Culoare Negru
- Greutate 250 g (pereche)
Coletul Contine:
- DD Daisy Chain Tree Huggers

BRAND: DD Hammocks  | SKU: 0707273932167  | PRODUCT ID: 4314  | EAN: 0707273932167
Brand originar din
Scotia
Garantie
12 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă