Gratar pe gaz cu 5 arzatoare (4 inox + 1 infrarosu), incastrabil, grile fonta, plita fonta, Grandhall Maxim GTI4B-V K04000199A -

Gratar pe gaz cu 5 arzatoare (4 inox + 1 infrarosu), incastrabil, grile fonta, plita fonta, Grandhall Maxim GTI4B-V K04000199A

K04000199A
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

A fost inlocuit cu modelul K05000307A

Gratar pe gaz cu 5 arzatoare (4 inox + 1 infrarosu), incastrabil, gratare din fonta, Grandhall Maxim GTI4B-V K04000199A ofera o suprafata de gatit generoasa, de 80 x 45 cm, data de cele trei griluri + plita, fabricate din fonta emailata portelanata, pentru o curatare usoara a lor si pentru prevenirea aderentei.

Capacul gratarului este prevazut in interior cu o suprafata de incalzire, pe care puteti aseza alimentele deja gatite pentru a le mentine calde fara a le arde, in timp ce eliberati astfel si suprafata propriu-zisa de gatit, pentru a face loc altor alimente.

Cele 4 arzatoare din otel inoxidabil (la care se adauga 1 infrarosu) sunt cu aprindere individuala, pe baza sistemului electric de aprindere din buton, si sunt controlate cu ajutorul butoanelor individuale aflate in partea din fata a gratarului. Prin inchidere, capacul fixat in balamale creeaza o zona de coacere (la fel ca un cuptor obisnuit), ceea ce diversifica gama de optiuni de gatire pe care o ofera acest model extraordinar. In interiorul capacului exista si un termometru pentru prepararea optima a alimentelor, prin controlul temperaturii.

Modelul de gratar pe gaz Grandhall va pune la dispozitie trei optiuni de utilizare, in sensul ca il puteti monta drept grill propriu-zis, adaptandu-l la spatiul de gatit, il puteti monta ca troler (neinclus, disponibil separat) pentru deplasarea lui cu usurinta in aer liber sau puteti alege sa-l montati pe modelul unei bucatarii externe (neincluse, disponibile separat), transformand gratarul intr-o adevarata bucatarie in aer liber. De asemenea sunt disponibile separat, doua modele de arzator lateral tot incastrabile.

Imbinand un finisaj lucios de culoare neagra cu un aspect modern robust, care nu diminueaza cu nimic eleganta gratarului incastrabil Maxim GT, beneficiind de un plus de rafinament conferit de estetica detaliilor, dar si de capacul din otel inoxidabil cu maner, este evident ca in cazul acestui model calitatea este sustinuta din perspective multiple.

Deoarece gratarul este prevazut cu un arzator cu infrarosu localizat posterior, care ajunge la temperaturi foarte ridicate in doar cateva minute, carnea se poate pregati in mod optim, capatand rapid o crusta imbietoare la exterior si pastrandu-si fragezimea si suculenta in interior. Gratarul se comporta fantastic si pe functia de rotiserie datorita temperaturilor ridicate care pastreaza, cum spuneam, fragezimea carnii la interior, transformand astfel preparatele rotisate intr-o adevarata delicatesa.

Arzatoarele sunt controlate individual prin butoanele elegante situate pe panoul frontal de comanda, alaturi de butonul de aprindere electrica. Aceasta dispunere a butoanelor va permite sa controlati usor temperatura zonei de gatit – indicatorul de temperatura situat in interiorul capacului va ajuta sa tineti totul sub supraveghere atenta.

  • 3 Grile din fonta portelanata 45 x 20 cm
  • 4 Arzatoare principale ce cumuleaza 16,8 kW (4 x 4,2 kW)
  • 1 Plita reversibila din fonta portelanata de 45 x 20 cm
  • 1 Arzator ceramica infrosu pentru rumenit de 2,5 kW
  • Suprafata de gatit de 80 x 45 cm
  • Aparatori de flacara din otel emailat portelanat
  • Raft pentru gatire indirecta sau incalzire
  • Termometru in capac
  • Aprindere electrica usoara
  • Maner generos pentru capac
  • Dimensiuni colet: 95 x  69 x 55 cm
BRAND: Grandhall  | SKU: K04000199A  | PRODUCT ID: 2051  | EAN: 8719324696142
Tip alimentare
Gaz
Aprindere
Electrica
Capac
Da
Capacitate gatire (nr. persoane)
16 persoane
Culoare
Negru
Gratar sau plita din
Fonta
Greutate (Kg.)
40 Kg
Material
Inox
Numar de arzatoare
5
Numar de gratare
3
Putere totală (kW)
19.3 kW
Putere arzatoare (kW)
4.2 kW
Tip
Gratar pe gaz
Suprafata de gatire (cm)
80 x 45
Brand originar din
Australia
Termometru
Da
Produs
Fix
Troller (roți transport)
Nu
Lungime
88 cm
Latime
65 cm
Inaltime
50 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

Asamblare Maxim GTI4B_EN (7.47MB)

Instructiuni asamblare Gratar pe gaz cu 5 arzatoare (4 inox + 1 infrarosu), incastrabil, gratare din fonta, Grandhall Maxim GTI4B-V K04000199A_EN

Asamblare Maxim GTI4B_RO (6.63MB)

Instructiuni asamblare Gratar pe gaz cu 5 arzatoare (4 inox + 1 infrarosu), incastrabil, gratare din fonta, Grandhall Maxim GTI4B-V K04000199A_RO

Grandhall Maxim GTI 4
Grandhall Maxim GTI 4
PERFECT
rating 5

Profesionalism, rapiditate, calitate... Recomand din toata inima!

OK
rating 5
??☀️?

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă