Gratar electric Char-Broil Smart-E TRU-Infrared 2.0 140959 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: GRATUIT
Ridicare din magazin: GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • -500,00 lei
  • Livrare gratis
  • -10%

Gratar electric Char-Broil Smart-E TRU-Infrared 2.0 140959

4.799,00 lei
299
4.299,00 lei Reducere 10%
rating Niciun review
Descarcă app-ul Char-Broil
140959
Nou
Disponibil in showroom
Necesită montaj
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

SMART-E este gratarul electric al viitorului. Ofera caldura maxima fara gaz si carbune, cu sistem de alimentare complet electric. Aceasta inseamna ca ajunge pana la 370 grade Celsius. Datorita tehnologiei inovatoare TRU-Infrared, mancarea la gratar este mai suculenta ca niciodata. Placa emitatoare unica converteste caldura astfel incat alimentele nu se usuca prin frigere si intregul gratar din otel inoxidabil este uniform incalzit. Tehnologia asigura, de asemenea, un consum mai economic de energie. Cu SMART PRECISION aveti control total. Puteti seta cu precizie temperatura de la 90 la 370 grade C cu ajutorul butonului rotativ si o puteti controla de pe afisajul digital. Preincalzirea precisa si mentinerea temperaturii sunt astfel controlate in cel mai eficient mod.

Curatarea este mai usoara ca niciodata cu sistemul SMART-E. Dupa gatire, porniti AUTO CLEAN si utilizati piroliza pentru a indeparta reziduurile de pe gratar, dupa care acesta se opreste automat. Rafturile laterale ale acestui gratar negru elegant sunt pliabile, iar acolo unde ar fi fost loc pentru o butelie de gaz, SMART-E are spatiu de depozitare pentru ustensile. Cu sistemul de accesorii MADE2MATCH, va puteti configura si extinde gratarul pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra individuale. Iar daca va trebui vreodata sa mutati SMART-E, il puteti deplasa cu usurinta de la A la B cu ajutorul celor patru roti rezistente, cu blocare.

Fișă produs Gratar electric Char-Broil Smart-E TRU-Infrared 2.0 140959

Specificatii tehnice

  • Dimensiuni: 121 cm lungime (cu rafturi laterale desfacute) x 54,5 cm latime x 114,2 cm inaltime 
  • Sistem de grill: Tehnologie TRU-Infrared - grile din inox
  • Suprafata de gatit 55,9 x 38,1 cm (2.129,8 cm patrati)
  • Putere 2.400 W / 10,4 Amperi (necesita alimentare dedicata separata cu un cablu de dimensiuni adecvate consumului).
  • Include perie de plastic pt. curatare (la rece).
  • Greutate: 51 kg
Echipare:
  • Tehnologia TRU-Infrared pentru alimente la gratar cu 50% mai suculente - Elementul central al tehnologiei patentate este placa emitatoare unica. Acesta distribuie caldura in mod uniform pe intregul gratar si asigura alimente si mai suculente. In plus, tehnologia eficienta reduce consumul, iar designul special face ca placa emitatoare, gratarul si camera de ardere sa fie foarte usor de curatat.
  • E-POWER pentru o noua experienta de gratar electric - SMART-E garanteaza caldura maxima - fara carbune sau gaz. Acest lucru inseamna ca nu mai este nevoie de manipularea obositoare a buteliilor de gaz si nici de eliminarea cenusii. Pur si simplu se recurge la o simpla apasare de buton pentru o adevarata experienta de gratar.
  • Control total cu SMART PRECISION - Cu ajutorul butonului rotativ, temperatura de pe SMART-E poate fi setata mai precis ca niciodata: intre 90 grade si 370 grade C, cu o precizie de un grad. Foarte usor de controlat prin intermediul afisajului digital. Rezultatele gatirii alimentelor la gratar vor fi intotdeauna perfecte.
  • AUTO CLEAN - curatare perfecta fara prea mult efort - Mai putina munca, mai mult timp - cu AUTO CLEAN, curatarea este o joaca de copii. Sistemul pur si simplu distruge murdaria. Apoi, trebuie doar sa curatati gratarele si SMART-E este gata pentru urmatoarea utilizare.
  • Sistem de gratar din otel inoxidabil pentru gratare bine incinse - sistemul de grile format din doua piese din otel inoxidabil asigura o distributie perfecta a caldurii, o retentie eficienta a caldurii si urme perfecte de gratar imprimate pe alimente. Atat gratarul, cat si placa emitatoare de dedesubt sunt deosebit de durabile si usor de curatat.
  • Mai mult spatiu de depozitare pentru mai multe posibilitati practice - SMART-E ofera mult spatiu pentru accesorii intr-un dulap generos prevazut cu un raft.
  • Miracolul spatiului de gatire cu doua rafturi laterale pliabile - Doriti suficient spatiu pentru a amplasa carne, farfurii, frigarui si multe altele? Si sa economisiti la fel de mult spatiu atunci cand gratarul nu este folosit? Atunci veti fi multumiti de posibilitatea de pliere a rafturilor laterale, pentru spatiul de care aveti nevoie atunci cand nu folositi gratarul.
  • Patru roti cu blocare, pentru mai multa mobilitate. Astazi aici, maine acolo - SMART-E arata bine in orice loc si poate fi mutat cu usurinta si ancorat in siguranta datorita rotilor robuste, cu blocare.
BRAND: Char-Broil  | SKU: 140959  | PRODUCT ID: 4349  | EAN: 4260657724971
Tip alimentare
Electric
Capacitate gatire (nr. persoane)
4 persoane
Gratar sau plita din
Inox
Greutate (Kg.)
51 Kg
Material
Inox
Numar de arzatoare
1
Numar de gratare
3
Putere totală (kW)
2.4 kW
Putere arzatoare (kW)
2.4 kW
Tip
Gratar electric
Suprafata de gatire (cm)
56 x 38.5
Brand originar din
SUA
Termometru
Da
Produs
Mobil
Troller (roți transport)
Da
Lungime
121 cm
Latime
54.5 cm
Inaltime
114 cm
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

Ghid TRU-Infrared EN (3.02MB)

Char‑Broil TRU‑Infrared grilling guide

Ghid TRU-Infrared RO (707.27KB)

Ghid Char-Broil Grill TRU-Infrared RO

Fisa produs Smart-E (647.98KB)

Fisa produs Gratar electric Char-Broil Smart-E TRU-Infrared 2.0 140959

Char-Broil SMART E Long Version
Char-Broil SMART E Long Version
Char-Broil SMART E Short Version
Char-Broil SMART E Short Version
Char-Broil TRU Infrared SMART E
Char-Broil TRU Infrared SMART E

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă