Gratar electric Black+Decker 2200 W BXGR2200E - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 25,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Doar online
  • -163,00 lei
  • -36%

Gratar electric Black+Decker 2200 W BXGR2200E

452,00 lei
299
289,00 lei Reducere 36%
rating Citește review-ul
BXGR2200E
Nou
Cantitate
Stoc furnizor
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Gratar electric Black+Decker 2200 W BXGR2200E cu finisaj premium din inox este ideal pentru prepararea meselor rapide si calde. Cu puterea de 2200 W, gratarul electric se incalzeste rapid si atinge temperatura optima in cel mai scurt timp.

Gratarul Black+Decker este dotat cu 2 placi grill cu strat antiaderent, cu o suprafata de gatit de 23 x 14.5 cm, potrivita pentru 2 sandvisuri. De la sandvisuri traditionale, pana la burgeri senzationali sau branza halloumi, gratarul electric va permite sa preparati rapid si sanatos, fara ulei, o gama variata de legume, peste, carnuri si alimente, fripte sau rumenite, gustoase si sanatoase.

Placile grill distribuie caldura uniform pe intreaga suprafata a alimentelor, iar suprafata antiaderenta a placilor nu va permite ca alimentele sa se lipeasca si va prepara rapid retete variate de sandvisuri calde si delicioase, cu o crusta crocanta. Aceasta se poate intretine si curata usor, cu o laveta moale.

Gratarul electric BXGR2200E este prevazut cu termostat reglabil, pentru a putea selecta temperatura potrivita, astfel incat, alimentele sa nu se arda sau sa se usuce. De asemenea, acesta este dotat cu maner termoizolant din inox, ideal pentru presarea sandvisurilor, un mecanism special cu 6 pozitii pentru presiune uniforma si deschidere de 180°. Placa superioara inclinata se adapteaza perfect oricarui tip de grosime a alimentelor, asigurand gatirea perfecta si rapida chiar si a sandvisurilor groase.

Deschiderea maxima poate fi utilizata in modul barbeque, pentru gatirea simultana a alimentelor. Gratarul electric este dotat cu tava detasabila, ideala pentru scurgerea grasimii in exces.

Cu dimensiuni robuste si design elegant, cu finisaj din inox premium, gratarul electric se integreaza in orice decor de bucatarie clasic sau modern. De asemenea, gratarul electric include picioare anti-alunecare si un dispozitiv de blocare integrat pe maner, pentru a putea fi depozitat vertical.


Detalii produs

Dimensiuni: 36 x 32 x 13.5 cm

Dimensiuni placi: 23 x 14.5 cm

BRAND: Black + Decker Appliances  | SKU: BXGR2200E  | PRODUCT ID: 3658  | EAN: 8432406680098
Tip alimentare
Electric
Tip
Gratar electric
Brand originar din
SUA
Produs
Fix
Garantie
24 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Cost livrare la adresă (lei)
25
multumit!
rating 5

Multumit de colaborare, produs ambalat si livrat corespunzator.

Voi mai apela pe viitor.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă