Cuptor din caramida pe lemne traditional PortoForno Pizzaioli 100 cm accesorii incluse - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

Ridicare din magazin: GRATUIT
Delamode (paletizat): GRATUIT
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
  • Livrare gratis

Cuptor din caramida pe lemne traditional PortoForno Pizzaioli 100 cm accesorii incluse

299
7.499,00 lei
rating Niciun review
PIZZAIOLI100
Nou

Necesită montaj
Cantitate
Precomandă
Metode de plata:

Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Atentie necesita procedura de curing („vindecare“) - preardere treptata inainte de punerea finala in productie.

Dupa cum sugereaza si numele, PortoForno Pizzaioli este un cuptor italian special pentru pizza, cu foc de lemne, care va ofera bucuria de a coace o pizza autentica in stil italian in cateva minute, in propria curte. Poate fi foarte frumos si distractiv sa va adunati cu copiii sau cu prietenii si familia in jurul cuptorului, sa ii lasati pe toti sa isi faca propria pizza si sa aveti parte de distractie la comun. Sa petreceti o seara gastronomica amuzanta in propria curte nu a fost niciodata mai usor.

Pizzaioli este echipat cu cupola specifica cuptorului de pizza italian, permitand o distributie rapida si intensa a caldurii catre podeaua cuptorului, ceea ce il face ideal pentru a coace o pizza autentica, preparata pe lemne. Pentru a obtine o pizza crocanta in cateva minute, podeaua cuptorului trebuie sa atinga o temperatura de aproximativ 330-350 grade C.

Si stiati ca  in acest cuptor de pizza puteti gati, de asemenea, fripturi, gratare, lasagna, mancaruri de legume, preparate gatite lent, cum ar fi pulled pork si alte retete si, bineinteles, paine rumena si crocanta?

Acest cuptor de pizza in stil clasic italian este nota de rafinament atat de dorita pentru zona dvs. de exterior.  Arata grozav ca un cuptor de sine statator, pe un suport de caramida sau de lemn, sau ca parte integranta a zonei de gratar sau a bucatariei dvs. in aer liber. Poate fi pozitionat fara probleme in curte sau gradina deoarece stratul exterior il protejeaza de intemperii. De asemenea, iesirea cosului de fum si usa sunt din otel inoxidabil. Cu toate acestea, la fel ca in cazul unui gratar, recurgeti la o husa de protectie pentru cuptor daca nu il folositi pentru o perioada mai lunga de timp sau in sezonul ploios, pentru a evita absorbtia umiditatii de catre caramizile din interiorul cupolei. Sau il puteti instala pe terasa, sub un cort sau pe veranda. Cuptorul poate fi echipat cu un cos suplimentar de prelungire pentru a trece prin acoperis, daca este nevoie.

Cuptorul Pizzaioli este confectionat manual in sudul Portugaliei, din materiale naturale. Cupola este realizata din caramizi refractare, peste care se aplica ciment izolator pentru caramizi, o suprafata izolatoare, apoi un alt strat de ciment izolator, pentru o insulare suplimentara (tripla). Finisajul este din tencuiala alba. Podeaua cuptorului este realizata din placi refractare de 3 cm grosime. Pizzaioli este echipat cu o usa interna din otel inoxidabil, material din care sunt confectionate si iesirea cosului de fum si usa de acces exterior a cuptorului.

Fiecare cuptor este livrat cu o tava de copt din ceramica portugheza, perfecta pentru prajirea puiului, a legumelor, a caserolelor, a deserturilor, a painii si a multor altor alimente.

Toate cuptoarele de caramida PortoForno sunt fabricate manual in Portugalia si sunt triplu izolate, ceea ce inseamna ca exteriorul cuptorului este rece la atingere, in timp ce interiorul este foarte fierbinte. Fiecare cuptor are un strat interior de caramida si mortar, care este apoi acoperit cu ciment refractar. Peste acesta se aplica un strat gros de izolatie Rockwool, stabilizat cu o placa de metal, acoperit de un strat suplimentar de ciment refractar.

Cuptorul Pizzaioli Premium are o fatada traditionala din teracota, cu o usa, gura de iesire si cos de fum din aluminiu turnat. Usa este echipata cu geam de vizitare.

Puteti vopsi sau placa cu faianta cuptoarele albe cu bolta pentru a se potrivi cu specificatiile casei sau terasei dvs. va trebui doar sa folositi o vopsea sau un adeziv rezistente la temperaturi superioare. Este obligatoriu ca mai intai sa ardeti in prealabil cuptorul (prin metoda de „curing”), sa il folositi timp de cateva saptamani si sa il tratati inainte de a-l vopsi.

Include:

  • Termometru 0-500 grade Celsius cu lungimea tijei de 30cm
  • Usa pentru acces cu maner fabricata integral din fier (Lungime 50 cm, Inaltime 21 cm) - deschisa la culoare (se va innegri cu trecerea timpului)
  • Cos cu diametru de 14 cm pentru evacuare fum tip horn dotat sus cu capac de protectie + sistem de tiraj jos
  • Vas de lut 37 x 26 x 8 cm
  • Kit impermeabil pentru reparatie crapaturi (solutie + pensula aplicare).

Dimensiunile exacte variaza (sunt aproximative) deoarece fiecare cuptor este fabricat manual si pot exista mici abateri de cativa cm.

Diametru interior: lungime 83-85 cm, latime 73-75 cm x inaltime 38-40 cm

Dimensiuni exterioare:

  • Lungime: 99-100 cm
  • Latime: 99-100 cm
  • Inaltime: 63-65 cm
  • Diametru tub cos evacuare: 14 cm
  • Greutate: aproximativ 600 kg
  • Capacitate: cinci pizza medii sau trei mari

Ce este metoda de curing (vindecare) si de ce trebuie sa o puneti in practica.

Arderea cuptorului in prealabil inseamna pur si simplu eliminarea umiditatii din mortar. „Vindecarea” va contribui in mod semnificativ la imbunatatirea capacitatii de gatire si a duratei de viata a cuptorului dumneavoastra. Asadar, da, trebuie sa ardeti in prealabil cuptorul traditional, aprinzand focuri mici si repetand procedura zilnic, timp de 5 zile.

Porniti un foc mic si lasati-l sa arda pe tot parcursul zilei (4-5 ore), urmarind ca temperatura sa atinga urmatoarele praguri:

  • Ziua 1. 140F/60C
  • Ziua 2. Repetati la 215F/100C
  • Ziua 3. Repetati la 300F/ 150C
  • Ziua 4. Repetati la 400F/200C
  • Ziua 5. Repetati la 480F/250C 
Nota: Termometrul inclus in pachet masoara temperatura in grade Celsius si are o tija lunga de 30 cm pt. precizie mai mare in relatie cu focul.

Asigurati-va ca inchideti usa cuptorului in fiecare noapte, ceea ce va mentine caldura si va impiedica patrunderea umezelii pana la finalizarea procesului de curing.

BRAND: PortoForno  | SKU: PIZZAIOLI100  | PRODUCT ID: 3376  | EAN: 6427616963200
Tip alimentare
Lemn
Culoare
Alb
Greutate (Kg.)
600 Kg
Material
Caramida
Tip
Cuptor pe lemne
Brand originar din
Portugalia
Termometru
Da
Produs
Fix
Lungime
100 cm
Latime
100 cm
Inaltime
64 cm
Garantie
24 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
Delamode (paletizat)
Ridicare din magazin
Cost livrare la adresă (lei)
gratuit
Necesita asamblare
Da

Instrucțiuni generale pizza (1.28MB)

Felicitări pentru noul dvs. cuptor

Wood fired brick ovens
Wood fired brick ovens

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă