Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete, Tothne Libor Maria - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete, Tothne Libor Maria

299
79,00 lei
rating Niciun review
9786067871593
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Va invitam intr-o calatorie culinara speciala in jurul lumii!

Vom face cunostinta si vom degusta preparate de panificatie din mai mult de 30 de tari. Am organizat calatoria, iar ghidul nostru va fi brutaria Limara, prin urmare nu veti avea altceva de facut, decat sa va alaturati noua si ei. Vom gusta empanada pe strazile din Buenos Aires, ne vom afunda in valtoarea unui bazar indian cu aroma de condimente si naan si vom manca semla servita cu lapte cald si zahar intr-o casa de vacanta pe malul unui lac suedez. Vom lua cu noi si maiaua, caci n-o putem lasa acasa. Pe drum, Limara ne va invata cum s-o ingrijim, s-o hranim si sa coacem cu ea daca vom avea pofta. Vom observa ca painea si aluaturile dospite arata altfel in fiecare tara, cu toate ca sunt inrudite. Gogoasa ungureasca are verisori olandezi, chiar si kenyeni, americani si italieni.

Cozonacul nostru impletit, in Israel este mai sarat si presarat cu mac, iar in Finlanda este imbogatit cu cardamom si scortisoara. Vom observa ca retetele trec peste granite, continente, se influenteaza reciproc si ca toate, fara exceptie, au efect asupra papilelor noastre gustative. Ne vom intoarce acasa cu 72 de retete, multe experiente si cunostinte, deoarece fiecare paine, cozonac sau gogoasa ne va istorisi propria poveste.

BRAND: Casa  | SKU: 9786067871593  | PRODUCT ID: 3745  | EAN: 9786067871593
Tip
Carte
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă