The Quality Chop House. Modern Recipes and Stories from a London Classic, Shaun Searley, Will Lander, Daniel Morgenthau - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

The Quality Chop House. Modern Recipes and Stories from a London Classic, Shaun Searley, Will Lander, Daniel Morgenthau

299
192,00 lei
rating Niciun review
9781787134485
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

'Where I'll always want to be.' Marina O'Loughlin The Quality Chop House has stood proudly on the corner of Farringdon Road and Exmouth Market since 1869. 

It's been a working man's cafe, a '90s celeb magnet and, for the last 7 years, one of London's best-known, best-loved restaurants, with its famous confit potatoes regularly topping lists of `dishes you can't miss in London' on websites across the globe. On any given night, you will find notables from London's food world propping up the bar or rummaging for bottles of wine in the shop next door. Every week, delicious produce arrives at the restaurant from all over the British Isles: produce which eventually ends up in dishes like pastrami-cured salmon, roast cod with trotter tortellini or beef mince on dripping toast. The cooking is deceptively simple but honed to perfection: behind each recipe is an accumulation of notes, seasoning tweaks and adjustments according to what might be in season. Learn the secret behind those famous potatoes, the timings behind a perfect Sunday roast and what really makes a sandwich. This is British cooking written with accessibility and precision, that will make itself at home in any kitchen.
BRAND: Quadrille Publishing  | SKU: 9781787134485  | PRODUCT ID: 3734  | EAN: 9781787134485
Tip
Carte
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă