Dictatura gastronomica, Constantin Bacalbasa - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Dictatura gastronomica, Constantin Bacalbasa

299
65,00 lei
rating Niciun review
9786069457405
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Considerata de Pastorel Teodoreanu „un monument gastronomic”, Dictatura Gastronomica. 1501 feluri de mancari este o spectaculoasa monografie culinara a Romaniei interbelice, care contine retete culese, incercate si redactate de Constantin Bacalbasa.

Editia de fata pastreaza stilul incofundabil al autorului, imbogatind parfumul de epoca al cartii prin ilustratii menite sa va binedispuna si sa va introduca in atmosfera boema a Micului Paris interbelic. Actualitatea celor mai multe dintre retete este surprizatoare, iar stilul succint si direct in care sunt enuntate fac din aceasta carte un instrument ce n-ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie.

„Astfel, cum va aparea, cu ilustratii in text, cu indicatii privind toate alimentele, cu retete culinare si pentru oameni sanatosi, si pentru oameni bolnavi, sipentru cei supusi unui regim intermediar, cu pregatiri pentru mesele de lux si pentru mesele familiale, cartea aceasta, purtand titlul 1501 feluri de mancari, va fi unica in Romania, va fi superioara multor tratate culinare aparute in strainatate. Si aceasta fiindca va cuprinde, pe langa atatea retete ale bucatariilor franceza, italiana, germana, engleza, rusa, ungara etc., si toate felurile de mancare ale bucatariei romane si greco-romane.

Este o carte foarte utila, cum n-a mai aparut alta in Romania, una completa, cum n-au aparut multe in tarile straine.”

BRAND: Carusel Books  | SKU: 9786069457405  | PRODUCT ID: 3691  | EAN: 9786069457405
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă