
Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.
Orar magazin - Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești nr. 226, Sect. 1
Luni-Vineri: 1000-2000 | Sâmbătă: 1000-1600
Sună: 0724 862 861
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Considerata de Pastorel Teodoreanu „un monument gastronomic”, Dictatura Gastronomica. 1501 feluri de mancari este o spectaculoasa monografie culinara a Romaniei interbelice, care contine retete culese, incercate si redactate de Constantin Bacalbasa.
Editia de fata pastreaza stilul incofundabil al autorului, imbogatind parfumul de epoca al cartii prin ilustratii menite sa va binedispuna si sa va introduca in atmosfera boema a Micului Paris interbelic. Actualitatea celor mai multe dintre retete este surprizatoare, iar stilul succint si direct in care sunt enuntate fac din aceasta carte un instrument ce n-ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie.
„Astfel, cum va aparea, cu ilustratii in text, cu indicatii privind toate alimentele, cu retete culinare si pentru oameni sanatosi, si pentru oameni bolnavi, sipentru cei supusi unui regim intermediar, cu pregatiri pentru mesele de lux si pentru mesele familiale, cartea aceasta, purtand titlul 1501 feluri de mancari, va fi unica in Romania, va fi superioara multor tratate culinare aparute in strainatate. Si aceasta fiindca va cuprinde, pe langa atatea retete ale bucatariilor franceza, italiana, germana, engleza, rusa, ungara etc., si toate felurile de mancare ale bucatariei romane si greco-romane.
Este o carte foarte utila, cum n-a mai aparut alta in Romania, una completa, cum n-au aparut multe in tarile straine.”