Sună: 0724 862 861
-
MenuInapoi
-
Produse
-
-
Categorii
- Gratare
- Bucatarii gradina
- Incalzitoare si seminee
- Accesorii
-
Pentru gradina
- Casute gradina
- Depozitare gradina
- Echipamente curatenie
- Instrumente Taiat
- Intretinere gazon
- Intretinere plante
- Mobilier gradina
- Prelucrare lemn
- Scule & Unelte
- Racitoare vin
- Foarfece gradina
- Racitoare terasa
- Pentru bucătărie
-
Camping & Drumetii
- Lazi frigorifice & Genti
- Accesorii auto si moto
- Accesorii Outdoor
- Frigidere auto
- Saltele, Izopreni & Accesorii
- Aragazuri, incalzitoare, butelii
- Vesela, tacamuri, Butelci
- Corturi & Accesorii
- Saci de dormit & Accesorii
- Rucsacuri, Genti, Cutii
- Generatoare, Power Bank-uri & Panouri Solare
- Produse anti Insecte
- Imbracaminte & Incaltaminte
- Hamacuri
- Mobilier Camping
- Accesorii Outdoor
- Boxe de exterior
- Gourmet
- Carti
- Optica
- Sporturi & Activitati in aer liber
-
-
-
Noutăți
-
-
-
Pentru Grădină
-
-
Categorii
- Bucatarii gradina
- Casute gradina
- Cuptoare pentru pizza
- Depozitare gradina
- Echipamente curatenie
- Foarfece gradina
- Generatoare, Power Bank-uri & Panouri Solare
- Instrumente Taiat
- Intretinere gazon
- Intretinere plante
- Mobilier gradina
- Prelucrare lemn
- Racitoare terasa
- Racitoare vin
- Scule & Unelte
-
Pachete promo
-
-
-
Recomandări
-
-
-
Noutăți
-
-
-
Bucătării
-
-
-
PREMIUM
Produse
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Branduri
-
-
PASTE10
-10 extra reducere
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Reduceri
-
-
-
Info
-
-
-
Review-uri
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
-
-
-
Blog
- Asezonarea fontei, curățare și îngrijire
- FAQ – mentenanța cuptoarelor de pizza Porto Forno
- Cum rezolvăm eventualele probleme pe care le ridică vasele din fontă
- Ghid TRU-Infrared Char-Broil
- Instrucțiuni utilizare grătar
- Tipul de furtun și regulator necesare pentru a racorda butelia la grătarul pe gaz
- O poveste despre fontă
-
-
-
B2B
-
-
Promisiunea
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
-
-
-
BeneficiiAcces la stocuri în timp real • Posibilitate de integrare prin feed sau prin API • Promoții speciale și extra-reduceri • Flexibilitate pe toată durată colaborării
-
-
-
Holy Smoke: The Big Book of North Carolina Barbecue, John Shelton Reed, Dale Volberg Reed, William McKinney
North Carolina is home to the longest continuous barbecue tradition on the North American mainland. Now available for the first time in paperback, Holy Smoke is a passionate exploration of the lore, recipes, traditions, and people who have helped shape North Carolina's signature slow-food dish. A new preface by the authors examines the latest news, good and bad, from the world of Tar Heel barbecue, and their updated guide to relevant writing, films, and websites is an essential. They trace the origins of North Carolina 'cue and the emergence of the heated rivalry between Eastern and Piedmont styles. They provide detailed instructions for cooking barbecue at home, along with recipes for the traditional array of side dishes that should accompany it. The final section of the book presents some of the people who cook barbecue for a living, recording firsthand what experts say about the past and future of North Carolina barbecue. Filled with historic and contemporary photographs showing centuries of North Carolina's "barbeculture," as the authors call it, Holy Smoke is one of a kind, offering a comprehensive exploration of the Tar Heel barbecue tradition.
John Shelton Reed is a writer and lecturer in Chatham county, North Carolina, who served recently as Chancellor of the Fellowship of Southern Writers. Some time ago he retired as William Rand Kenan Jr. Professor of sociology at the University of North Carolina, Chapel Hill, where he helped to found the Center for the Study of the American South and the quarterly Southern Cultures. He has written or edited some twenty books, including 1001 Things Everyone Should Know About the South and Holy Smoke: The Big Book of North Carolina Barbecue, both written with his wife, Dale Volberg Reed. He is an Honorary Fellow of St. Catharine's College, Cambridge University, and eminence Grease of the Campaign for Real Barbecue (TrueCue.org).
- Tip
- Carte
- Expediere
- NO
- Timp procesare comanda (zile)
- 0
- Tip livrare (expediere)
- FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox - Cost livrare la adresă (lei)
- 19