9789736759628
Produs nou
Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.
Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.
Acest produs nu mai este în stoc
O singură bucată în stoc!
Data disponibilității:
Produs | Carte |
Tara de origine | Romania |
Transport | 11 RON |
Garantie | 1 luna |
Timp livrare | NO |
Tip coperta | Brosata (Paperback) |
Numar pagini | 144 pagini |
Limba | Romana |
Data aparitiei | noiembrie 2010 |
Editura | Litera |
Tava gratar 35 cm Landmann 255
39 RON
Accesoriu prajire peste 4 bucati, 42x9cm Landmann
29 RON
Accesoriu din inox pentru gatit pui intreg...
69 RON
O colectie fantastica, alcatuita din 52 de...
124 RON