Retete internationale pentru familia ta. Secrete de bucatarie. Carne rosie

9789736759628

Produs nou

Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.

Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.

Acest produs nu mai este în stoc

11 RON

ProdusCarte
Tara de origineRomania
Transport11 RON
Garantie1 luna
Timp livrareNO
Tip copertaBrosata (Paperback)
Numar pagini144 pagini
LimbaRomana
Data aparitieinoiembrie 2010
EdituraLitera

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: