Rontaieli (ne)vinovate, Mihaela Bilic - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Rontaieli (ne)vinovate, Mihaela Bilic

299
48,00 lei
rating Niciun review
9786064401519
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Absolventa a Facultatii de Medicina de la Bucuresti, dr. Mihaela Bilic este de peste 15 ani medicul nutritionist care vrea sa aduca din nou bucuria si placerea pe mesele romanilor. Autoarea unor carti de succes, vandute in mii de exemplare (Silueta dincolo de mituri, Traiesc, deci ma abtin, Sanatatea are gust), promotoare a multor campanii de educatie nutritionala, Mihaela Bilic si a propus sa le redea oamenilor increderea in mancare, aratand ca sanatatea are gust! Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitata, dar si in cadrul conferintelor si seminarelor pentr­u publicul larg, sfaturile si recomandarile ei au ajuns in multe case si au ajutat multi romani. Ca medic primar in specialitatea diabet si boli de nutritie, cu un masterat in psihonutritie la Paris, Mihaela Bilic ne indeamna sa facem din mancare un prieten si din alimentatia sanatoasa si echilibrata un stil de viata!

Toata lumea iti vorbeste despre mancare, oricine are o idee, o parere. In aceasta avalansa de informatii, ajungi sa te simti pierdut, dezorientat, nu stii in cine sa ai incredere si te intrebi speriat: „Eu ce sa mai mananc? Ce am voie, ce trebuie?“ Raspunsul e in tine si tine de bun simt, instinct, nevoi si placere. Mananca folosindu ti simturile si lasa-ti corpul sa spuna ce-i face lui bine, de ce are nevoie. Iar daca ai intrebari sau nelamuriri, iti pun la dispozitie toate informatiile stiintifice si experienta mea de medic nutritionist. Ca sa ti fie viata „usoara“ si plina de gust!

Reteta
Ce sa rontaim fara sa ne simtim vinovati? Cum sa ne alungam stresul sau plictiseala fara sa ne punem silueta in pericol? Cu ce sa ne linistim mintea si sa ne rasfatam simturile? Orice, numai comestibil sa nu fie! Pentru ca rontaiala nu este despre mancare, ci despre nevoia de calmare, de uitare, de relaxare. Iar alimentele ne hranesc corpul, cand de fapt noua ne e foame de emotii, ne e dor sa simtim... Asa ca va propun cugetari despre mancare (cititul nu ingrasa), idei si opinii alimentare, pe care sa le rontaiti cum poftiti, fie ca sursa de informare, fie ca motiv de impacare. Pentru ca scopul lor e sa va faca sa nu va mai simtiti vinovati si nici suparati pe mancare sa nu mai fiti! Asa ca am pus laolalta postarile dintr-un an intreg, ca sa aveti ce rontai... fara limita de cantitate, ba chiar cu recomandarea medicului nutritionist. Pofta buna la… citit! (dr. Mihaela Bilic, medic nutritionist)

BRAND: Curtea Veche Publishing  | SKU: 9786064401519  | PRODUCT ID: 3692  | EAN: 9786064401519
Tip
Carte
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă