Preparate la wok. 30 de retete gustoase si sanatoase, Jean-Francois Mallet - 1

Preparate la wok. 30 de retete gustoase si sanatoase, Jean-Francois Mallet

9786063302404
Produs indisponibil (ieșit din gamă, nu va mai fi reaprovizionat)

Mancati sanatos dupa pofta inimii! 30 de retete savuroase pe care sa le preparati si sa le serviti familiei si prietenilor in orice anotimp!

Dati uitarii tigaile si cratitele invechite! Acum puteti gati la wok o varietate de preparate posate sau sotate, fripte sau patrunse la aburi. Totul devine posibil cu aceasta ustensila de bucatarie – legume crocante, carne de vita si peste facute optim, feluri de mancare fragede si aromate... si, mai ales, o masa pregatita in timp record. Wok? Pur si simplu perfect pentru dumneavoastra.

Sotare

Sotarea este metoda de preparare in wok cea mai folosita, dar, in acelasi timp, si cea mai rapida. Prepararea se face pe foc iute, ceea ce inseamna ca alimentele se gatesc foarte repede – astfel raman crocante si isi pastreaza calitatile nutritionale. In plus, acest mod de preparare este foarte sanatos, pentru ca nu este nevoie decat de o cantitate mica de grasime.

Pe aburi

Este tipul de preparare cel mai sanatos si cel mai dietetic; nu este nevoie de nici un fel de materie grasa. In plus, alimentele isi pastreaza toate aromele. Pestele si carnea de pasare, de exemplu, raman fragede si moi. Principiul este simplu – alimentele se prepara in cosuri din bambus pentru aburi, care se pun intr-un wok pe al carui fund se afla apa clocotita.

Jean-Francois Mallet, maestru gastronom consacrat, dar si fotograf talentat, a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din domeniul culinar, inclusiv cu Joel Robuchon, Michel Kenever si Michel Rostang. Retetele sale au fost publicate in reviste renumite de gen, printre care Saveur, Elle si Gourmet, dar el este si autorul a nenumarate carti de bucate si a seriei de mare succes international Simplissime.

BRAND: Litera  | SKU: 9786063302404  | PRODUCT ID: 1299  | EAN: 9786063302404
Tip
Carte
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

Preview Preparate la wok (1.53MB)

Preview Preparate la wok. 30 de retete gustoase si sanatoase, Jean-Francois Mallet

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă