

Orar magazin - Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești nr. 226, Sect. 1
Luni-Vineri: 1000-2000 | Sâmbătă: 1000-1600
Sună: 0724 862 861
Deși era sâmbătă am reușit să procur grătarul dorit, ajutat de sfaturile utile ale reprezentantului firmei. Mulțumiri pentru răbdare și profesionalism.
Adrian Bunoiu 12/03/2020
Imi doream de multa vreme un ceaun olandez din fonta, cu capac. Sunt foarte multumit de servicii si calitatea ceaunului.
Dan Mihalache 06/03/2020
Grill Market își propune să fie un partener de încredere în piața de produse destinate petrecerii timpului în aer liber, alături de familie și prieteni și, în acest sens, ce tip de produs este mai potrivit pentru astfel de activități dacă nu grătarul […]
Mancati sanatos dupa pofta inimii! 30 de retete savuroase pe care sa le preparati si sa le serviti familiei si prietenilor in orice anotimp!
Dati uitarii tigaile si cratitele invechite! Acum puteti gati la wok o varietate de preparate posate sau sotate, fripte sau patrunse la aburi. Totul devine posibil cu aceasta ustensila de bucatarie – legume crocante, carne de vita si peste facute optim, feluri de mancare fragede si aromate... si, mai ales, o masa pregatita in timp record. Wok? Pur si simplu perfect pentru dumneavoastra.
Sotare
Sotarea este metoda de preparare in wok cea mai folosita, dar, in acelasi timp, si cea mai rapida. Prepararea se face pe foc iute, ceea ce inseamna ca alimentele se gatesc foarte repede – astfel raman crocante si isi pastreaza calitatile nutritionale. In plus, acest mod de preparare este foarte sanatos, pentru ca nu este nevoie decat de o cantitate mica de grasime.
Pe aburi
Este tipul de preparare cel mai sanatos si cel mai dietetic; nu este nevoie de nici un fel de materie grasa. In plus, alimentele isi pastreaza toate aromele. Pestele si carnea de pasare, de exemplu, raman fragede si moi. Principiul este simplu – alimentele se prepara in cosuri din bambus pentru aburi, care se pun intr-un wok pe al carui fund se afla apa clocotita.
Jean-Francois Mallet, maestru gastronom consacrat, dar si fotograf talentat, a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din domeniul culinar, inclusiv cu Joel Robuchon, Michel Kenever si Michel Rostang. Retetele sale au fost publicate in reviste renumite de gen, printre care Saveur, Elle si Gourmet, dar el este si autorul a nenumarate carti de bucate si a seriei de mare succes international Simplissime.
Preview Preparate la wok. 30 de retete gustoase si sanatoase, Jean-Francois Mallet