Ingredientele care ne fac viata mai frumoasa, Mihaela Bilic - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Ingredientele care ne fac viata mai frumoasa, Mihaela Bilic

299
44,00 lei
rating Niciun review
9786069748671
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

O carte pe gustul dvs.

„Vreau sa va impartasesc tot ce stiu, lucrurile in care cred. Imi doresc ca vorbele mele sa va fie de folos, sa va regasiti in ele. Am scris asa cum am simtit, din practica vietii de zi cu zi, din framantarile, cautarile si nesigurantele mele…care par a fi si ale celor din jur.” (Mihaela Bilic)

Intr-o epoca a dietelor restrictive, Dr. Mihaela Bilic ne invita intr-o noua calatorie pe urmele gustului, printre zile, ganduri, mituri si portii generoase de informatii de specialitate. La final, nu ne asteapta o dieta miraculoasa, ci un nou mod de a privi mancarea si de a savura viata.

Cum cele mai bune preparate sunt, in general, cele mai simple, Dr. Bilic a invatat sa explice notiuni complexe din nutritie folosind comparatii accesibile si savuroase. Recomandarile sale sunt intotdeauna transmise folosind cuvinte simple si puternice, indemnandu-ne sa gustam din plin fiecare moment, sa ne hranim sufletul cu vise, iar trupul cu mancaruri preparate cu dragoste.

BRAND: Bookzone  | SKU: 9786069748671  | PRODUCT ID: 3694  | EAN: 9786069748671
Tip
Carte
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă