Lista de produse Grill Chef by Landmann

GRILL CHEF este marca în general recomandată atunci când vine vorba de distracție la grătar. Vizând o categorie de public mai tânără, această marcă propune un design nesofisticat, dar oferă cam tot ce este necesar în materie de grătare.

LANDMANN a luat ființă în anul 1966, în orașul Osterholz-Scharmbeck. Aici, în imediata apropiere a orașului hanseatic Bremen, reprezentanții companiei dau viață universului remarcabil al grătarelor, de mai bine 40 de ani. LANDMANN a fost prima companie care a introdus echipamente și accesorii de gen pe piața germană la scară largă. De atunci, arta culinară a grătarelor a devenit una dintre cele mai populare activități de agrement în aer liber. Acest lucru face ca LANDMANN să devină cofondatorul unei tendințe culinare și de agrement care se bucură de o popularitate în creștere în rândul tuturor claselor sociale.

La scurt timp după începuturile sale modeste, compania LANDMANN a devenit unul dintre cei mai mari furnizori din Europa de echipamente și accesorii de grătare sau de petrecere a timpului în aer liber. În ciuda intensificării activității în plan internațional, Landmann și-a păstrat mereu loialitatea față de originile sale hanseatice.

LANDMANN este o companie cu capital social deținut integral la nivel de familie. Principala preocupare a companiei este de a păstra pe termen lung ritmul consecvent de dezvoltare, cu scopul de a-și îndeplini responsabilitatea asumată față de clienți, față de partenerii de afaceri și față de angajații

Încă din momentul înființării sale în anul 1966, LANDMANN a conceput și a comercializat grătare remarcabile din punct de vedere calitativ și ușor de utilizat, dar și produse de grădină, și a făcut acest lucru cu profesionalism și cu prestanță.

Compania urmărește mereu să îmbine cerințele clienților cu dorințele consumatorilor, în plan mai amplu, și cu obiectivele angajaților, în mod specific. LANDMANN și-a consolidat în permanență expertiza în domeniul producției, proiectării, dezvoltării sub forma unei rețele eficiente de piață, care îi permite crearea de produse atractive, urmărind mereu un raport optim preț/calitate, în beneficiul clienților săi.

GRILL CHEF este marca în general recomandată atunci când vine vorba de distracție la grătar. Vizând o categorie de public mai tânără, această marcă propune un design nesofisticat, dar oferă cam tot ce este necesar în materie de grătare.

Toate produsele de acest tip respectă standardele în vigoare, oferind siguranță și fiabilitate în contextul aceluiași raport excelent calitate/preț cu care compania și-a obișnuit deja clienții.

Gama diversificată de produse încearcă să acopere nevoile și să satisfacă cam toate gusturile în materie de pregătire a alimentelor la grătar ca experiență culinară și socială – la momentul, în locul și în modul cel mai potrivit posibil.

Consultați catalogul GRILL CHEF by LANDMANN 2020 aici: https://grillm.ro/2LNZsMd

Consultați catalogul GRILL CHEF by LANDMANN 2019 aici: https://goo.gl/ud8XaW

Consultați catalogul GRILL CHEF by LANDMANN 2018 aici: https://goo.gl/NnQhD6

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă