Lista de produse ONE BAR

ONE BAR inseamna mobilier gonflabil ultra usor, de tip modular, pentru gradina sau terasa. Mobilierul de gradina ONE BAR combina designul modern cu flexibilitatea, confortul si usurinta in utilizare. Toate aceste caracteristici transforma mobilierul gonflabil ONE BAR intr-o suita de accesorii indispensabile pentru casa, gradina sau chiar la plaja ori in vacanta.

Mobilierul ONE BAR este foarte confortabil si poate fi utilizat cu maxima usurinta fie pe terasa, fie in camping. Diferitele elemente componente sunt gata de utilizare in doar cateva minute, fara sa fie necesare unelte sau scule la montaj. Puteti combina elementele in functie de dorintele si necesitatile dvs. Elementele de mobilier pot fi stranse la fel de rapid si usor, reducandu-li-se volumul cu un sfert. Astfel, puteti depozita piesele de mobilier ONE BAR intr-un spatiu foarte mic si le puteti transporta cu usurinta cand plecati in calatorie. Calitatea elementelor gonflabile, ramele puternice din otel si husele de inalta calitate din olefin fac din mobilierul ONE BAR o investitie pe termen lung pentru spatiul dvs. de locuit, atat in exterior, cat si in interior.

ONE BAR mobilier modular

Caracteristica de baza a pieselor gonflabile de mobilier ONE BAR, multifunctionalitatea, permite combinarea acestora in diferite variante, de fiecare data altfel, inauntru sau afara, sub forma de fotoliu, canapea sau scaun. In plus, materialele folosite in productia pieselor de mobilier ONE BAR sunt rezistente la intemperii si permit folosirea timp indelungat a mobilierului in spatii exterioare.

Conceptul revolutionar al mobilierului ONE BAR combina confortul mobilierului standard cu usurinta, mobilitatea si flexibilitatea mobilierului gonflabil. Cadrele tubulare din otel sprijina elementele gonflabile ca un schelet incorporat si ofera mobilierului o pozitie ergonomica. ONE BAR este fiabil in toate detaliile, functional si usor de utilizat. Designul sau modern este compatibil cu orice spatiu exterior si interior. Mobilierul ONE BAR dispune de posibilitati variate de amplasare si utilizare.

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă