Lista de produse Climadiff

Climadiff este liderul pietei de cave de vin din Franta. Filozofia companiei este de „democratizarea“ tehnologiei de conservare a vinului – un lucru reflectat in nivelul de pret acceptabil.

Climadiff este liderul pietei de cave de vin din Franta. Climadiff este o companie fondata in 1998 de proprietarul podgoriei de vin (Cru Classe) cu experienta de peste 20 de ani in productia si comercializarea electrocasnicelor.

Asta face ca produsele sa fie concepute pornind de la procesele vinului, de la sticla, de la problema stocarii. Spre deosebire de alti producatori renumiti de electrocasnice care au produse bune din punct de vedere tehnic, produsele Climadiff prezinta avantaje functionale importante – acele mici detalii de care va puteti da seama numai dupa ce ati achizitionat un produs (capacitate sporita, versatilitate in aranjarea sticlelor, lumina pentru citirea etichetelor)

Filozofia companiei este de „democratizarea“ tehnologiei de conservare a vinului – un lucru reflectat in nivelul de pret acceptabil.

Climadiff oferta unitati de conditionare a vinului pentru servire. Puteti opta pentru frigidere cu mai multe zone de temperatura reglabile individual sau pentru o unitate multi-temperatura care poate crea o stratificare de temperaturi in interiorul acesteia in intervalul 8° 18°C.

Înregistrare

Înregistrare cont nou