Suport magnetic pentru condimente Ima Wenko Black Outdoor Kitchen 30 x 12 x 11 cm negru 55068100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Suport magnetic pentru condimente Ima Wenko Black Outdoor Kitchen 30 x 12 x 11 cm negru 55068100

299
125,00 lei
rating Niciun review
55068100
Nou
Cantitate
Stoc epuizat
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Suport magnetic pentru condimente Ima Wenko Black Outdoor Kitchen 55068100

BLACK OUTDOOR KITCHEN by WENKO - acestea sunt produsele inteligente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria dvs. de exterior pentru gratare, brunch-uri si picnicuri. Cu ustensilele din gama Black Outdoor Kitchen, WENKO va ofera un pachet complet de accesorii pentru gatit, gratar si bucatarie, care fac ca bucataria dvs. in aer liber sa fie si mai functionala. Black Outdoor Kitchen de la WENKO inseamna echipare optima pe toata linia. Gama de bucatarii de exterior include ajutoare excelente care, la WENKO, suntem convinsi ca vor adauga valoare absoluta bucatariei dvs. de exterior in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul. Incepand cu prepararea mancarii si pana la transportul preparatelor la masa, totul devine mai usor, asa cum si trebuie sa fie, astfel ca deplasarile frecvente in bucatarie sunt de domeniul trecutului. De la prepararea si pregatirea fara efort a mancarii pentru gratar, accesul usor la mirodenii, boluri si farfurii, servirea atractiva a mancarii, accesorii utile si o curatare mai rapida, totul este inclus in gama Wenko. Un avantaj deosebit: selectia de articole din gama se completeaza reciproc in mod minunat - incercati si echipati-va bucataria in aer liber cu cat mai multe dintre articolele Black Outdoor Kitchen de la WENKO!

Un gratar de succes are nevoie si de energia potrivita: cu suportul magnetic pentru condimente Ima din gama Black Outdoor Kitchen de la WENKO, veti avea de acum inainte mereu la indemana condimentele. Si in mod flexibil, acolo unde este nevoie de ele in acel moment. Datorita magnetului integrat in partea din spate, suportul de condimente, cu design elegant, se lipeste direct de gratar sau de alte suprafete metalice si poate fi indepartat din nou fara a lasa urme. Datorita benzii adezive cu doua fete, inclusa in pachetul de livrare, suportul versatil pentru condimente adera si la suprafete nemagnetice, cum ar fi gresia sau frigiderul, si atrage atentia cu eleganta finisajului sau negru mat, atat in interior, cat si in exterior. Pe raftul practic, cu dimensiuni generoase de 30 x 12 x 11 cm, exista suficient spatiu pentru sare, rasnita de piper si alte condimente pentru gratar. Ce ziceti de o banana la gratar coapta pentru desert? Sticluta de miere este si ea in siguranta aici, asteptand o utilizare placuta! Datorita marginii generos dimensionate, niciun obiect prezinta riscul sa cada, ceea ce se dovedeste a fi un mare avantaj si pentru utilizarea in rulote - mai ales in timpul condusului. De asemenea, buchetele proaspete de ierburi aromatice pot fi atasate cu usurinta de margine cu o sfoara sau cu un cuier de haine si devin un punct de atractie sanatos si gustos. Fiind un suport de condimente pentru exterior incercat si testat, Ima este foarte functional cand vine vorba de gatit si gratar; fie ca sunt stropi de grasime, resturi de branza la gratar sau sos de gratar: metalul acoperit cu pulbere poate fi spalat fara efort daca se murdareste si este gata rapid de reutilizare dupa fiecare eveniment.

Specificatii:
  • Raft magnetic, cu margine suplimentara
  • Fabricat din metal acoperit cu pulbere, partea din spate este magnetica
  • Montare alternativa cu banda adeziva (inclusa)
  • Din categoria accesoriilor pentru bucataria de exterior de culoare neagra
  • Dimensiuni (L x l x I): 30 x 12 x 11 cm
  • Culoare: Negru
  • Material: Metal
BRAND: Wenko  | SKU: 55068100  | PRODUCT ID: 4966  | EAN: 4008838400616
Culoare
Negru
Material
Metal
Tip
Set
Brand originar din
Germania
Produs
Set
Lungime
30 cm
Latime
12 cm
Inaltime
11 cm
Garantie
12 luni
Expediere
NO
Timp procesare comanda (zile)
0
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă