Cos de gunoi pentru usa Fago 5 litri Wenko Black Outdoor Kitchen 55028100 - 1
Acest produs poate fi livrat prin:

FAN Courier: 19,00 lei
Ridicare din magazin: GRATUIT
Sameday EasyBox: 7,00 lei
  • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
  • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

Cos de gunoi pentru usa Fago 5 litri Wenko Black Outdoor Kitchen 55028100

299
90,00 lei
rating Niciun review
55028100
Nou
Disponibil in showroom
Cantitate
În stoc
Metode de plata:

Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

Cos de gunoi pentru usa Fago 5 litri Wenko Black Outdoor Kitchen 55028100

BLACK OUTDOOR KITCHEN by WENKO - acestea sunt produsele inteligente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria dvs. de exterior pentru gratare, brunch-uri si picnicuri. Cu ustensilele din gama Black Outdoor Kitchen, WENKO va ofera un pachet complet de accesorii pentru gatit, gratar si bucatarie, care fac ca bucataria dvs. in aer liber sa fie si mai functionala. Black Outdoor Kitchen de la WENKO inseamna echipare optima pe toata linia. Gama de bucatarii de exterior include ajutoare excelente care, la WENKO, suntem convinsi ca vor adauga valoare absoluta bucatariei dvs. de exterior in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul. Incepand cu prepararea mancarii si pana la transportul preparatelor la masa, totul devine mai usor, asa cum si trebuie sa fie, astfel ca deplasarile frecvente in bucatarie sunt de domeniul trecutului. De la prepararea si pregatirea fara efort a mancarii pentru gratar, accesul usor la mirodenii, boluri si farfurii, servirea atractiva a mancarii, accesorii utile si o curatare mai rapida, totul este inclus in gama Wenko. Un avantaj deosebit: selectia de articole din gama se completeaza reciproc in mod minunat - incercati si echipati-va bucataria in aer liber cu cat mai multe dintre articolele Black Outdoor Kitchen de la WENKO!

Eficient, compact si usor de depozitat, cosul de gunoi pliabil pentru usa Fago de la WENKO va ajuta oriunde e nevoie. Deseurile din bucatarie, de exemplu, dispar fara efort in interiorul pubelei negre de 5 litri cu ajutorul unei raclete, fara sa va murdariti mainile. Designul inteligent il face sa poata fi agatat pe usa unui dulap de baza sau pe marginea superioara a unui sertar cu o grosime de pana la 2 cm. Orice resturi de coji pot fi pur si simplu eliminate in cosul de gunoi rabatabil cu ajutorul racletei usor de utilizat. Suportul integrat pentru cosul de gunoi asigura faptul ca acesta nu aluneca. Accesoriul casnic prietenos cu spatele poate fi apoi lasat agatat atunci cand este pliat, deoarece usa dulapului continua sa se deschida si sa se inchida fara probleme. In acest fel, aveti la indemana unealta practica ori de cate ori aveti nevoie de ea. Si totul fara a fi nevoie sa dati gauri. Alternativ, recipientul care economiseste spatiu poate fi utilizat atat in interior, cat si in exterior, cele doua picioare asigurand un suport sigur. Folositi cosul de gunoi pentru usa Fago de la WENKO si usurati-va munca.

Specificatii:
  • Cos de gunoi de bucatarie pliabil pentru blatul de lucru, 5 L
  • Pentru agatat pe marginea superioara a usilor de dulap sau a sertarelor
  • Resturile de mancare pot fi impinse direct si eficient si curat inauntru
  • Potrivit si pentru a fi asezat in picioare, cu racleta inclusa
  • Dimensiuni (L x l x I): 25,5 x 18 x 18 cm
  • Culoare: negru
  • Material: Plastic
BRAND: Wenko  | SKU: 55028100  | PRODUCT ID: 4977  | EAN: 4008838371053
Culoare
Negru
Material
Plastic
Tip
Set
Brand originar din
Germania
Produs
Set
Lungime
25.5 cm
Latime
18 cm
Inaltime
18 cm
Garantie
12 luni
Expediere
1 zi lucratoare
Timp procesare comanda (zile)
1
Tip livrare (expediere)
FAN Courier
Ridicare din magazin
Sameday EasyBox
Cost livrare la adresă (lei)
19

4 alte produse in aceeasi categorie:

Înregistrare

Înregistrare cont nou

Ai deja cont?
Autentificare sau Resetare parolă